Odabrali smo najbolje reklame ovogodišnjeg Super Bowla

Koji je vaš favorit?

Finale američkog nogometa, poznatije kao Super Bowl, po 53. put održat će se 3. veljače s početkom u 18:30 sati po lokalnom vremenu. Događaj je to koji pred malim ekranima prikovanima drži milijune gledatelja i postiže rekordnu gledanost iz godine u godinu. Oglašivači to jako dobro znaju pa se za 30 sekundi reklamnog prostora plaćaju vrtoglavi iznosi koji dosežu i do pet milijuna dolara. Mnoge kompanije svoje reklame objavile su već sada mudro skupljajući poglede na Youtubeu prije velikog finala, a za vas smo pročešljali ponudu i izabrali one najbolje, najsmješnije i s najviše celebova.

Chance the Rapper za Doritos: ako spadate u generaciju koja je odrasla u 90-ima velike su šanse da ste sa suzama u oku plesali na pjesmu Backstreet Boysa “I Want It That Way”. Kako bi ta stvar mogla zvučati u modernom aranžmanu, poslušajte u nastavku:

 

Sarah Jessica Parker i Jeff Bridges za Stella Artois: poznati glumci reprizirali su svoje kultne uloge, Carrie Bradshaw iz serije “Seks i grad, The Dude iz filma “The Big Lebowski”, te nam savjetovali da je ponekad dobro promijeniti narudžbu (malo nam je teško povjerovati da Carrie pije pivo…):

 

Sarah Michelle Gellar za Olay: reklama-parodija koja podsjeća na filmove “I Know What You Did Last Summer” i “Scream 2” u kojoj glumica shvati da je mobitel ne prepoznaje jer je koristila kremu za lice.

 

Steve Carell, Cardi B i reper Lil Jon za Pepsi: sve se vrti oko Cardi B i njenog prepoznatljivog uzvika “okurrrrr”…

 

Michael Bublé za Bubly: pjevač pokušava uvjeriti ljude da se Bubly izgovara kao Bublé. Kratka i slatka reklama!

 

Zoë Kravitz za Michelob Ultra: zahvaljujući YouTubeu u posljednih godinu dana eksplodirao je ASMR koji zapravo uključuje tiho šaputanje na mikrofon te razne zvukove koji u većini ljudi izazivaju smirenje, pogledajte kako to Zoe radi za brend organskog piva.

CelebuzzCelebuzz vijestiOdabrali smo najbolje reklame ovogodišnjeg Super Bowla

Facebook

99,687FanovaLajkaj