Olivier Rousteing prije godinu dana doživio potresnu nesreću

Potresna nesreća sada je iza slavnog dizajnera, ali oporavak nije bio lagan ni brz...

0
1812
@olivier_rousteing

Olivier Rousteing, kreativni direktor luksuznog brenda Balmain, prije godinu dana doživio je po život opasnu nezgodu kada je u njegovom domu u Parizu eksplodirao kamin i nanio mu ozbiljne ozljede i opekotine. Držeći tu informaciju tajnom dok se ne oporavi u potpunosti, Olivieru je trebalo godinu dana da svojim pratiteljima, prijateljima i poznanicima otkrije pravu istinu o izazovnom periodu u njegovom životu.

Istinu o ozbiljnosti situacije podijelio je na svom Instagram profilu uz fotografiju koja prikazuje torzo i ruke umotane u gips i prekrivene zavojima. “Napokon se osjećam spremno podijeliti ovo s vama. Previše sam skrivao i vrijeme je da znate”, započeo je Olivier priču o potresnom iskustvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

“Prije točno godinu dana, eksplodirao je kamin u mojoj kući. Sljedeći dan probudio sam se u pariškoj bolnici Saint Louis. Talentirano osoblje te slavne bolnice, koje je bilo preplavljeno ogromnim brojem COVID slučajeva, izvrsno se brinulo za mene. Ne mogu im dovoljno zahvaliti”, otkrio je dizajner te priznao da ni sam nije siguran zašto je to toliko dugo skrivao.

“Napravio sam sve što je u mojoj moći kako bih sakrio istinu od što više ljudi. Nisam siguran zašto sam se toliko sramio, možda je riječ o opsesiji sa savršenstvom po kojoj je modni svijet poznat i mojim vlastitim nesigurnostima”, iskren je bio kreativni direktor poznate modne kuće koji je bol i traumu iskoristio za stvaranje novih kolekcija. “Kako sam se oporavljao, radio sam danju i noću na novim kolekcijama. Dok je svijet sanjao zajedno s mojim kolekcijama, ja sam ožiljke skrivao s maskama za lice, dolčevitama, dugim rukavima i nizovima prstenja po rukama kroz brojne intervjue i snimanja.”

Dizajner je na kraju iskrene ispovijesti otkrio da je sada godinu dana nakon svega zaliječen, sretan i zdrav. Njegova posljednja kolekcija bila je slavlje desetogodišnjice Balmaina, ali i njegovog ponovnog rođenja dok je inspiracija teškim periodom koji je iza njega više nego očita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime