Paris Hilton u dokumentarcu otkrila sve o zlostavljanju koje je proživjela kao tinejdžerica

Dokumentarac je dostupan na YouTubeu, a u manje od 24 sata pogledalo ga je preko milijun i pol ljudi!

Nakon višemjesečnog najavljivanja, svjetlo dana ugledao je dokumentarac “The Real Story of Paris Hilton” koji je otkrio do sada nepoznate činjenice o Paris Hilton.

Nazivaju je začetnicom influencerskog pokreta, prvom osobom koja je postala slavna zbog toga što je slavna, a uz to je članica jedne od najutjecajnijih obitelji na svijetu koja je svoje enormno bogatstvo stekla na temelju lanaca hotela Hilton. Javnost je često percipira kao plitku osobu, a Paris se nije nešto previše trudila to opovrgnuti te je često u svojim istupima koristila isprazne fraze i nevjerojatno čudan ton glasa.

Prva stvar kod gledanja spomenutog dokumentarca koja bi vas mogla iznenaditi je da Paris inače ne govori infantilnim glasom i da je cijela fasada koju javnost vidi zapravo karakter koji je stvorila kao obrambeni mehanizam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Osim što je izjasnila zabrinutost i žal zbog toga što je preteča “influencera” jer “ne može zamisliti kako se sada osjećaju djevojčice od 13 godina koje imaju potrebu koristiti filtere na licu prije objave selfija”, Paris je otkrila mračan period svog života koji ju je oblikovao u ono što danas je.

Naime, svoje tinejdžerske godine Paris je provela u privatnim internatima gdje je u jednom od njih doživjela mentalno i fizičko zlostavljanje o kojem njena obitelj nije ništa znala. Zbog tog potresnog iskustva o kojem u dokumentarcu pričaju i druge žrtve internata, Paris je složila svoj svijet šljokica, duga i snova koji joj i dan danas služi kao bijeg od stvarnosti.

Dokumentarac je dostupan na YouTubeu gdje ga je u manje od 24 sata pogledalo preko milijun i pol ljudi.

Pogledati ga možete u nastavku:

Celebuzz Celebuzz vijesti Paris Hilton u dokumentarcu otkrila sve o zlostavljanju koje je proživjela kao...

povezano

jolie preporuke

Trending

10 najljepših jesenskih haljina iz H&M-a

Nove kolekcije modnih brendova donose zanimljive komade koje ćemo nositi u jesenskim danima. Među njima su i često najomiljeniji ženski odjevni komad - haljine....

Facebook

83,235ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte

10 najljepših jesenskih haljina iz H&M-a

Nove kolekcije modnih brendova donose zanimljive komade koje ćemo nositi u jesenskim danima. Među njima su i često najomiljeniji ženski odjevni komad - haljine....