Power hit Nike Turković “Tvoj mir” vrtimo na repeat

Pogledajte spot!

Nakon senzacionalne pjesme “Pusti” kojom je ovog ljeta dominirala radijskim eterom i koja je na YouTubeu do sada pregledana preko 180 000 puta, Nika Turković ponovno oduševljava odvažnim novim power singlom “Tvoj mir” koji je danas dobio i prateći video spot.

“Tvoj mir’ je nastala prošle godine kad smo bili zatvoreni u karanteni i zapravo je počela kao jako emotivna i tužna, srcedrapajuća ljubavna pjesma. No, kad sam ju ove godine primila u ruke, imala je skroz drugačiji osjećaj i vidjela sam ju kao pomalo drsku, podrugljivu i snažnu pjesmu u kojoj se u potpunosti gubi ta tuga i rađa neko samopoštovanje i ljubav prema sebi – nešto o čemu mi se čini da baš volim pisati u posljednje vrijeme.

Tako sirovu, samo s idejom i osjećajem koji sam htjela prenijeti, donijela sam je Ivanu Pešutu kao i svaki puta, i tu se dogodilo sve što je uslijedilo. Ivan me kao i uvijek najbolje razumio i složio točno onakav aranžman kakav sam čula u svojoj glavi. Jako sam zadovoljna s ishodom, mislim da savršeno pristaje mom glazbenom izričaju, sviđa mi se ta drskost koja joj izlazi i nekako ju vidim kao ‘power song’ za sve one koji su mislili da im je potreban netko drugi kako bi bili potpuni, a zapravo smo mi ti koji se možemo upotpuniti u cijelosti.”, o novoj pjesmi je ispričala Nika.

Nika i njezin tim već su nas odavno razmazili besprijekornim i inovativnim pristupom svakom novom projektu koji nije izostao ni ovaj put:

“Nakon posljednjeg spota za ‘Pusti’ u kojem smo radili mali filmić, ovaj smo puta sve odlučili posložiti malo drugačije, ponajprije jer sam htjela da se ljudi povežu s pjesmom prije samog vizuala. Spot je ispao minimalniji, ali nekako ‘fresh’ i moderan, što smo zapravo i htjeli za ovu stvar; promjenu, mali odmak i jednostavnost, kao i malo svježine za kraj ove godine.

I ovaj spot radila sam s mojim omiljenim produkcijskim dvojcem SESTRICE koji me prate otkako sam krenula, pa je tako na kameri i kao glavna kreativa iza misije bio Luka Sepčić, dok bez Ane Badurine kao izvršne producentice ne radimo nijedan projekt. Na njihovoj vjeri u svaki naš pothvat sam zauvijek zahvalna. Light je ponovno bio u rukama omiljenog nam Filipa Šarića, dok na prekrasnoj scenografiji zahvaljujem genijalnim Evi Milković i Dori Fodor.”, otkrila je Nika.

“Ovo nam je već šesta suradnja i sad se već znamo u dušu. Iz istih razloga obozavam raditi sa Nikom. Naša se razmišljanja isprepliću kao i vizuali koji upotpunjuju ovu pjesmu. Jako puno kontrastnog mira, nemira, zidova, slobode, smjerova i kontra smjerova. Obožavam ovu stvar otkad sam je čuo i dali smo si slobodu da bude nesavršeno hrabro, samouvjereno i svježe.” – izjavio je redatelj video spota Luka Sepčić.

Za beauty dio su se također pobrinuli najbolji ljudi; Ivana Vukušić kao stilistica, Sonja Kvesić kao MUA te Evelin Benković kao stilist kose.

Pjesma “Tvoj mir” dostupna je na svim digitalnim servisima.

CelebuzzCelebuzz vijestiPower hit Nike Turković "Tvoj mir" vrtimo na repeat

Stigao je prvi teaser za dugoočekivani Harry Potter Reunion!

Sjećate li se osjećaja oduševljenja kada je prije deset godina na filmska platna diljem svijeta stigao posljednji filmski nastavak sage o čarobnjaku Harry Potteru?...

Jakne, bundice i kaputi za najhladnije zimske dane

Stiglo nam je ono doba godine kada se temperature počinju spuštati ispod nule pa svaki izlazak iz toplog doma podrazumijeva i toplu garderobu. Jedan...

Palmers ima savršenu blagdansku kolekciju donjeg rublja

Blagdansko razdoblje je pred vratima. Za sve one koji vole ranije birati darove kako bi izbjegli stres pri kupovini u posljednjem trenutku, kultni proizvođač...

Ovog prosinca Lažni Svjedok svoj francuski štih preobražava u najljepši adventski

Zagrepčanima dobro poznati bistro & bar Lažni Svjedok, ovog prosinca postaje jedna od najpopularnijih adventskih stanica. Smješten na Zrinjevcu, nezaobilazna je postaja koja će...

Vlaho Arbulić kao Karatov L’homme de Demain

Nakon što je svojim ''moćnim nakitom sa stavom'' već nekoliko sezona unazad oduševio i osvojio ženski rod, domaći brand Karat jewelry predstavlja prvu kolekciju dizajnerskog...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram