Samo Kylie Jenner može sasvim slučajno preplaviti Internet ovakvim potezom

I nije joj prvi put!

Oni koji malo pomnije prate Kylie Jenner ili više vremena provode na Instagramu, sigurno se sjećaju kako je ova mlada poduzetnica i vlasnica beauty carstva prošle godine objavila video u kojem pokazuje svoj ured. U sklopu videa koji se može naći na njenom YouTube kanalu, u jednom trenutku Kylie je odlučila probuditi svoju malenu kćerku s ‘pjesmom’ “Rise and Shine” i nije trebao previše da se taj spontani klip od nekoliko sekundi proširi internetskim prostranstvima.

Izgleda da je Kylie opet napravila viralnu pjesmu i to sve zahvaljujući posljednjoj epizodi showa “Keeping up with the Kardashians” u kojoj se cijela obitelj našla na odmoru u Palm Springsu. Najmlađa članica Kardashian klana u jednom je trenutku odlučila opjevati činjenicu kako će se napiti, a nekoliko sati nakon upravo se ta verzija poput vatre proširila TikTokom i Instagramom.

Zvijezde kao što su Bella Hadid i Sophie Turner već su isprobale popularni lip sync na TikToku s ovim kratkim uratkom koji slavi pijanstvo, a poznavajući Kardashiane, vjerojatno uskoro možemo očekivati merch koji će sadržavati “stihove” ove “pjesme”.

@kyliejennerwhat the fuck are u on♬ Kylie Singing From KUWTK – E! Entertainment

@joejonasWaAaSsSstEDDDD♬ Kylie Singing From KUWTK – E! Entertainment

@devdogmoneybirthday girl 1 take wonder♬ Kylie Singing From KUWTK – E! Entertainment

Celebuzz Celebuzz vijesti Samo Kylie Jenner može sasvim slučajno preplaviti Internet ovakvim potezom

Facebook

84,816ObožavateljiLajkaj

instagram