Sarah Jessica Parker pokazala kako bi Carrie izgledala danas

Jedan od omiljenih televizijskih likova vraća se nakratko!

Iako je od emitiranja kultne serije Seks i grad prošlo više od 16 godina, jedna od najpoznatijih četvorki u povijesti televizije još uvijek nas oduševljava humorom, lepršavošću i britkim izjavama. Carrie Bradshaw, možda i najpopularnija od spomenute četvorke, zaljubljenica u cipele i modu općenito, i dan danas služi kao nepresušan izvor modne inspiracije. Nakon što su se nedavno pojavile vijesti da ipak neće doći do snimanja još jednog filma koji bi nam otkrio što se trenutno događa s Mirandom, Samanthom, Charlotte i Carrie, obožavateljima će biti drago da smo ipak dobili mali uvid u to kako barem jedan o likova danas izgleda.

U sklopu humanitarne organizacije, Sarah Jessica Parker na svom je Instagram profilu objavila kratki video Carrie u haljini od tila boje mente, ljubičastoj torbici, čipkastim čizmicama i zlatnoj jakni uz riječi: “Moja stara prijateljica. Vraća se nakratko”. Kako bi Carrie izgledala danas, pogledajte u objavi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

CelebuzzCelebuzz vijestiSarah Jessica Parker pokazala kako bi Carrie izgledala danas

Ovacije za ‘Tvorničke postavke’ Ksenije Marinković na početku nove kazališne sezone

Riječ je o predstavi 'Tvorničke postavke', redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. Ako je suditi po reakcijama publike...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram