Sjećate li se vrckave Fran Fine u kultnoj seriji “Dadilja”? Čini se da na TV ekrane dolaze nove epizode!

Reboot koji definitivno jedva čekamo pogledati.

Svijet televizije zauvijek se promijenio davne 1993. kada se po prvi puta počela emitirati kultna humoristična serija „Dadilja“. Ta televizijska priča o vrckavoj i jako zgodnoj dadilji Fran Fine, njezinom uštogljenom poslodavcu i njegovoj djeci koju ona čuva postala je instant hit te proslavila glumicu Fran Drescher. S obzirom da je ta serija dostigla legendaran status, teško je povjerovati da je od kraja njezina emitiranja prošlo već 23 godine! Avanture i anegdote lijepe “Nanny Fine”, njezine ljubavne zavrzlame i smicalice u bogatoj kući broadwayjskog producenta pamtimo i danas, a čini se kako ćemo ih uskoro opet gledati na TV-u, samo u malo izmijenjenom izdanju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Fine Fashion (@whatfranwore)

Naime, Drescher je potvrdila kako zajedno s bivšim suprugom i suradnikom Peterom Marcom Jacobom, s kojim je i kreirala originalni sitcom baziran na iskustvima iz njezina osobnog života, planira veliki projekt ”Dadilje” koji će, kako sama kaže, biti itekako uzbudljiv za fanove. Dakle, još jedan reboot koji jedva čekamo pogledati!

”Intezivno razgovaramo o idejama. Ono u što smo sigurni jest da će se serija temeljiti na istim likovima, samo 20 godina kasnije. Nećemo doslovce nastaviti tamo gdje smo stali, priča će imati potpuno novi zaokret, ali postava mora biti prepoznatljiva publici”, rekla je svima omiljena dadilja Drescher i oduševila nestrpljivu publiku koja je uz nju kao Fran Fine odrastala devedesetih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Nanny (@thenannytv)

Podsjetimo se, inače je originalna serija doživjela šet sezona te se emitirala od 1993. do 1999. te je bila međunarodni televizijski hit. Vjerujemo kako mi nismo jedini obožavatelji stylish “Nanny Fine” te da će i mnoge druge zaintrigirati ideja o rebootu te kultne serije. Uz to, znamo i da će nastati u Netflixovoj produkciji, a šuška se i da će u seriji glumiti Cardi B!

CelebuzzCelebuzz vijestiSjećate li se vrckave Fran Fine u kultnoj seriji "Dadilja"? Čini se...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram