Sličnost je nevjerojatna! Pogledajte Anu de Armas kao Marilyn Monroe u novom traileru za film “Blonde”

Najveća diva zlatnog doba Hollywooda se vraća u život.

Nakon ljetne „pauze“ tijekom koje nema puno premijera novih filmova ni serija, veselimo se ranoj jeseni kada će se na streaming servisima i u kinima početi ponovno pojavljivati veliki, dugoočekivani naslovi. Jedan od njih, a koji ćemo moći gledati od 28. rujna na Netflixu, je i film „Blonde“, a koji će na naše male ekrane ponovno dovesti legendu starog Hollywooda, najljepšu platinastu plavušu svijeta Marilyn Monroe.

Naime, kada je prošle godine svijet obišla vijest da će se u Netflixovoj produkciji snimati film o kultnoj Mailyn, a koju će utjeloviti lijepa glumica Ana de Armas, svi su se pitali je li to pravi odabir glumice za tu ulogu i neće li sve skupa završiti kao potpuni fijasko. No, sada napokon znamo da neće, jer je Netflix izbacio novi trailer za film, a u kojem nas je Ana opčinila svojom sličnošću s tragično preminulom Marilyn. Sličnost između kubanske glumice i platinaste dive više nitko ne može zanijekati, a iz svega dosad viđenog nam se čini i kako će cijela produkcija, režija i sveukupni cast biti odlični.

Redateljsku palicu ovog filma drži Andrew Dominik, a osim Ane de Armas u filmu će se pojaviti i Garret Dillahunt, Adrien Brody, Julianne Nicholson i Bobby Cannavale. Trailer izgleda jako kvalitetno i uzbudljivo, a zanimljivo je i da su pripreme za ovaj film od de Armas tražile puno požrtvovnosti i predanosti ulozi.

Kako je Marilyn Monroe bila jedna od najkompleksnijih ličnosti Hollywooda ikad, tako se i mlada glumica za ovu ulogu pripremala mjesecima – a sve ne bi li što vjernije dočarala lik i djelo glumačke legende. U jednom intervjuu je otkrila kako je devet mjeseci učila pravilno izgovarati naglasak koji je imala Marilyn, a osim toga je tijekom snimanja satima sjedila u frizerskoj i make-up stolici. Film će nam tako vrlo vjerojatno ispričati priču o turbulentnom privatnom životu lijepe Marilyn, a mi ga jedva čekamo pogledati. Do tada nam preostaje uživati u traileru.

CelebuzzCelebuzz vijestiSličnost je nevjerojatna! Pogledajte Anu de Armas kao Marilyn Monroe u novom...

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram