Što znamo o drugoj sezoni serije “And Just Like That”?

Nakon uzbudljivog finala, možemo li očekivati daljnje razvijanje likova?

I za nas je finale serije “And Just Like That” koje nam 16 godina nakon emitiranja posljednje epizode serije “Seks i grad” otkrilo što se događa s našim omiljenim ženskim junakinjama u njihovim 50-ima i logično je pitanje možemo li očekivati drugu sezonu? Možda i treću?

Iako je sama informacija o snimanju druge sezone nedostupna za javnost, postoje poprilično direktni dokazi da će nove epizode gotovo pa sigurno ugledati svjetlo dana.

Spoiler alert

Finale serije ostavilo je mnoga pitanja otvorenim i kao da je napravljeno sa ciljem da možemo očekivati razvijanje daljnjih priča Carrie, Mirande i Charlotte. Na primjer, nakon što Carrie prospe pepeo Mr. Biga u Parizu na onom istom mostu gdje su se prije 16 godina sastali i napokon ozbiljno započeli svoju vezu, Carrie sa Samanthom dogovora susret (zanimljivo nam je da još uvijek kreatori serije ostavljaju ovoliko veliku mogućnost da se Samantha pojavi iako je Kim Cattrall kategorički i više puta odbila tu mogućnost).

Što kaže Carrie? 

Ali najvažniji dokaz dolazi od Sarah Jessice Parker koja je u razgovoru za Variety potvrdno odgovorila na pitanje o tome želi li nastaviti snimanje. “Moramo samo sve uklopiti u svačiji raspored. Michael i ja smo razgovarali prije dva tjedna i pitala sam ga hoćemo li razgovarati o tome. Zato što postoji kalendar i ne želiš dopustiti da previše vremena prođe, ” rekla je Sarah o drugoj sezoni koja, kako stvari stoje, samo čeka trenutak da sve glumice usklade svoje obaveze.

Velike su šanse da ćemo gledati nove epizode serije koja je po nekima uspješno, a po nekima neuspješno, nastavila onu dobro poznatu čaroliju koju su nam donijele stare sezone “Seks i grada”. U svakom slučaju, budući da serija obara sve rekorde gledanosti i jedna je od najuspješnijih na streaming servisu HBO Max, znamo da se mnogi vesele novim pričama koje nam donose Carrie, Miranda i Charlotte!

CelebuzzCelebuzz vijestiŠto znamo o drugoj sezoni serije "And Just Like That"?

Facebook

99,687FanovaLajkaj