Svijet se oprašta od Williea Garsona, kultnog prijatelja Carrie Bradshaw iz “Seksa i grada”

Vijest da je glumac preminuo šokirala je svijet. Bilo mu je tek 57 godina.

0
308
@everyoneisterriblepod

Jutros je svijet ostao u šoku kada se pročula vijest da je legendarni glumac Willie Garson, koji je utjelovio najboljeg gay prijatelja kultne Carrie Bradshaw u seiji „Seksi i grad“, Stanforda Blatcha, nakon kratke, ali jako teške bolesti preminuo u 58. godini života. Svega prije nekoliko tjedana vidjeli smo fotografije na kojima je šetao na setu snimanja novih epizoda serije u plavom, elegantnom odijelu, a danas su se već fanovi suočili s činjenicom da nas je iznenada napustio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Getty Images Entertainment (@gettyentertainment)

Nakon što je 2004. serija „Seks i grad“ prestala sa snimanjem i emitiranjem, Garson je svoju karijeru nastavio u raznim televizijskim serijama, od „John iz Cincinnatija“, preko „Zločinaca u odijelima“ pa sve do „Hawaii Five-O“, ali i u mnogim filmovima. No, iako je u svojoj karijeri sudjelovao u mnogim različitim projektima, svi ga pamet kao odanog, simpatičnog i uvijek vrckavog prijatelja iz „Seksa i grada“ bez kojeg nove epizode neće biti iste.

Na tu vijest odmah se osvrnuo i Mario Cantone, njegov suprug iz serije, koji nije mogao sakriti tugu zbog gubitka dragog prijatelja i kolege.

„Nisam nikada imao briljantnijeg televizijskog partnera od njega. Očajan sam i preplavljen tugom. Uzeo si ga od nas prerano. Bio si doista božji dar, dragi moj Willie. Odmaraj… volim te“, poručio je Cantone uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavio na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mario Cantone (@macantone)

Na ovaj prerani gubitak prijatelja osvrnule su se i zvijezde serije, Kim Catrall i Cynthia Nixon koje su također preminulom glumcu u čast na Twitteru posvetile dirljive objave. Tisuće fanova diljem svijeta ujedinjeno je u tuzi te oplakuje Williea. Jedina je utjeha to što znamo da će zauvijek ostati upisan u srca gledatelja i obožavatelja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime