Tužna vijest iz svijeta show businessa: Bob Saget, zvijezda serije “Puna kuća”, preminuo je u 65. godini

Veseli tata iz popularne serije uz koju su odrastale generacije gledatelja, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi.

Ovog je ponedjeljka tužna vijest obišla svijet. Naime, legendarni glumac i zvijezda serije „Puna kuća“ i emisije „America’s Funniest Home Videos“, Bob Saget, pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi u 65. godini života. Ovaj obožavani američki komičar godinama je uveseljavao gledatelje, pa je ova vijest o njegovoj iznenadnoj smrti užasnula i rastužila mnoge – ne samo njegove prijatelje i kolege već i brojne fanove. Ono što za sada znamo o cijelom slučaju je to da je njegovo beživotno tijelo pronađeno u hotelskoj sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu, nakon nastupa u Jacksonvilleu u subotu navečer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Richard Lewis (@zoranpress)

Podsjetimo se, Bob Saget bio je najpoznatiji kao Danny Tanner iz sitcoma „Puna kuća“ koji se emitirao u osamdesetima i devedesetima, a i naša domaća publika gledala ga je, samo nešto kasnije. Pojavljivao  se i kao voditelj emisije „America’s Funniest Home Videos“, kao i u serijama „Kako sam upoznao vašu majku“ i „Fuller House“, dok se posljednjih godina ponovno vratio stand-up komediji s kojom je i započeo karijeru.

Brojni fanovi i kolege opraštaju se od Boba putem društvenih reža, a njegovi su ga kolege iz „Pune kuće“, među kojima su i sestre Olsen, John Stamos i Candace Cameron, okarakterizirali kao jednog od najboljih ljudi s kojima su ikad radili. Bob je iza sebe ostavio suprugu Kelly Rizzo te kri kćerke, Aubrey, Laru i Jennifer iz prvog braka sa Sherri Kramer. Uzrok smrti još nije poznat javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karin Tome (@karintometravel)

CelebuzzCelebuzz vijestiTužna vijest iz svijeta show businessa: Bob Saget, zvijezda serije "Puna kuća",...

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram