Večer ispunjena suzama, smijehom i glazbom – Jelena Rozga napokon predstavila novi album!

Jelena Rozga predstavila je novi acustic album 'Minut srca mog'.

Okupljeni prijatelji i suradnici sinoć su u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade imali prilike čuti neke od 19 pjesama s albuma – Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama iz 27 godina karijere – u sasvim novom ruhu.

‘To su sve pjesme koje su pronašle mene. Mnogo je divnih pjesama obilježilo moj život, a izabrati one koje će naći mjesto na ovom albumu nisam ni znala ni mogla sama, pa sam poslušala ono što mi u dvadeset i sedam godina karijere nikada nije dalo pogrešan savjet, svoje srce.’ ispričala je Rozga.

Jelenu podržali brojni kolege i prijatelji

Glazbenicu su sinoć podržali brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević.. i brojni drugi.

‘Prije 27 godina Tonči je donio kući kazetu i kaže poslušajmo ovo, stavi kazetu i čim je krenula pogledamo se i nasmijemo se. Ta djevojka u glasu je imala i nježnost, i moć, i karizmatičnost i odmah smo rekli – to je to! Od toga je prošlo 27 godina, počela je hodati na prstima, a onda je to preraslo u velike korake i moćan glas.’ prisjetila se Vjekoslava Huljić svog prvog susreta s Jeleninim talentom.

Album na kojem se dugo radilo

‘Minut srca mog’ album je na kojem je Jelena dugo i naporno radila okupivši oko sebe najbolje glazbenike i iznimnog producenta.

‘Sretna sam i zahvalna što je na putu stvaranja ovog albuma uz mene bio producent  Srđan Sekulović Skansi, ali i što su kroz cijelu moju karijeru u mene vjerovali Vjekoslava i Tonči Huljić. Prepoznavši moj sentiment, darovali su mi ono za što živim, cijeli svijet čarobnih pjesama.’

Album ‘Minut srca mog’ poslušajte na streaming platformama: https://bfan.link/minut-srca-mog

CelebuzzCelebuzz vijestiVečer ispunjena suzama, smijehom i glazbom - Jelena Rozga napokon predstavila novi...

Novo Wonderlux Swarovski prodajno mjesto u Arena centru zrači čarolijom

Obitelj Swarovski, još od pokretanja poslovanja, svojim kupcima nudi jedinstvene komade nakita koji pričaju posebnu priču. Kroz sve ove godine obitelj je nastavila njegovati...

Francuski brend Mixa predstavio novitete za njegu suhe i osjetljive kože

Jučer je u divnom ambijentu hotela Amadria u središtu Zagreba održan panel brenda Mixa - “Koža bira #LabProvenLifeProven”. Panel je moderirala glumica i voditeljica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram