Znate li tko je najpraćenija ženska osoba na Instagramu?

Vjerojatno možete naslutiti o kome je riječ.

Sjećamo se početaka Instagrama kada su na toj platformi korisnici uglavnom dijelili često opuštene fotografije svojih života. Nekako se tijekom godina ova mreža u potpunosti transformirala i postala izvor zarade brojnih influencera, dok su tu i dalje “obični” ljudi koji pokušavaju pratiti estetiku i lifestyle korisnika s većim brojem pratitelja.

Složit će se mnogi, Instagram je danas i izvor inspiracije, ali nažalost i izvor ispeglanih profila koji daju naslutiti kako je život uvijek savršen. To je naravno daleko od istine, ali feed sve trpi.

@kyliejenner

Influencere često znamo dijeliti prema tome koliki broj pratitelja imaju, ali teško da će se itko tako skoro približiti najpoznatijoj influencerici na svijetu. S brojkom od 300 milijuna pratitelja, Kyle Jenner službeno je postala najpraćenija ženska osoba na spomenutoj društvenoj mreži!

@kyliejenner

Prije nje tom titulom mogla se pohvaliti pjevačica Ariana Grande koja s brojkom od 289 milijuna pratitelja sada zaostaje za napoznatijom članicom Kardashian klana. Kylie će trebati još “malo” da prestigne nogometaša Christiana Ronalda koji je sa svojih 388 milijuna pratitelja najpraćenija osoba na svijetu.

CelebuzzCelebuzz vijestiZnate li tko je najpraćenija ženska osoba na Instagramu?

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Crno-bijeli svijet prekiven točkicama: Pronašli smo 10 genijalnih polka dot komada

Uz prugice, definitivno najpopularniji i najdugovječniji uzorak svijeta su slatke točkice. Takozvani polka dot uzorak desetljećima je ključ romantičarskog looka, a iako ga se...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram