Savršena ljetna ideja za sve vrste voća (vaši gosti će je obožavati!)

Iskoristite sezonu u kojoj je ponuda voća najraznolikija.

Ako na jednostavan način želite “začiniti” bilo koje ljetno piće, od najobičnije vode do koktela, svoje najdraže voće možete iskoristiti kao kockice leda! Zaleđene kockice voća suptilno su slatke, osvježavajuće i zahtijevaju samo jedan sastojak. Naravno, taj je sastojak voće po izboru.

 

Narežite lubenicu, breskve, marelice ili bilo koje drugo voće (zapravo će sve biti odlično, osim banana, na primjer) na kockice i posložite ih na pladanj ili papir za pečenje i stavite u zamrzivač. Tek kada se zamrznu prebacite ih u plastičnu vrećicu i vratite u zamrzivač – to će spriječiti da se zalijepe jedna za drugu. Jagode, borovnice i grožđe ne morate rezati već ih cijele zamrznite i ubacite u bilo koje piće.

Dodatan bonus je taj što ove zdrave kockice osim za rashlađivanje pića mogu poslužiti i kao osvježavajuće ljetne grickalice ili dodatak smoothijima!

GastroGreen healthySavršena ljetna ideja za sve vrste voća (vaši gosti će je obožavati!)

Sinoć započeo novi CineStarov program za sve ljubitelje knjiga i filmova – Cinema Book Club

Slobodno vrijeme volimo posvetiti omiljenim hobijima koji nam pružaju prijeko potreban odmor i razonodu zbog ubrzanog načina života. Neki od nas slobodne trenutke provode...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram