Boogie Lab je nova, očaravajuća zagrebačka craft pekarnica i precool bistro u jednom

Jedva čekamo posjetiti jer izgleda senzacionalno.

Nakon već poznatih favorita kada je riječ o pekarnicama, Korice i Bread Cluba, Zagreb je postao bogatiji za još jednu sličnu gastro adresu. Naime, radi se o predivnom Boogie Labu, najvećem pekarskom ‘laboratoriju’ koji se otvorio u novom stambenom kompleksu Park kneževa u ulici Kneza Borne u Zagrebu.

Na više od 450 m2 unutarnjeg prostora te velike terase s dvorišne strane, smjestio se tako Boogie Lab koji nas je privukao na prvi pogled. Predivno uređenje i dizajn interijera u kojem se mislilo i na najsitnije detalje te vrhunska gastronomska ponuda zasigurno će u rekordnom roku stvoriti redove pred ovom fancy pekarnicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BoogieLAB (@boogielab_zagreb)

Iza cijelog projekta stoje Karlo Vulin i Mladen Vilović koji su osmislili ovo mjesto koje je puno više od obične pekare. Radi se o vrhunskoj gastro destinaciji koja će raditi od 7 ujutro pa sve do ponoći te gostima nuditi 150 sjedećih mjesta. Moći ćete ovdje kušati sve od običnih kroasana preko ukusnih doručaka pa sve do kruhova i peciva s bogatim, neobičnim nadjevima.

Osim pekarske ponude, Boogie Lab je obogaćen s devet jela na jelovniku za ručak te tapas selekcijom malih zalogajčića koji će se posluživati u večernjim satima, nakon 18.00. Namirnice koje koristi Boogie lokalnog su porijekla, mlijeko je tako s Velebita, sirni proizvodi su iz sirane Vedrine, a povrće je s Dolca.

Uz sve to, ovdje ćete moći piti vrhunsku kavu, čaj, craft piva, a sastavljena je i koktel karta s koktelima inspiriranima dekadencijom početka 20. stoljeća. Ne zvuči li ovo kao cool mjesto koje ćete željeti posjetiti već ovog vikenda?

GastroJolie apetiteBoogie Lab je nova, očaravajuća zagrebačka craft pekarnica i precool bistro u...

Zaboravite na Netflix i slično, svi prate ovaj ludi serijal na TikToku!

Koju seriju trenutno gledate? Ako to pitanje postavite nekom korisniku ili korisnici TikToka, velike su šanse da će reći: "Who TF Did I Marry?"....

”Tajna mladosti” Hollywooda, SpermidineLIFE® , stigao je i u Hrvatsku

Od postanka čovječanstva, ljudi su uvijek težili vječnom životu i pronalasku načina kako bi upravo to postigli. Danas san nije samo dugovječnost, već stariti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram