Francuska slastica na hrvatski način: BoogieLab ‘pain au chocolat’ s Bajaderama isplati se kušati

Definitivno kaloričan, ali preukusan snack.

Teško nam je odabrati favorita među francuskim slasticama – volimo i tarteve i kroasane i macaronse, ali kada bismo trebali izabrati jedan koji utjelovljuje i hrskavost i kremoznost najfinijih deserata, bio bi to klasični ‘pain au chocolat’. Taj pastry specijalitet u doslovnom prijevodu znači ‘kruh s čokoladom’, a sastoji se od prozračnog svituljka maslacem bogatog tijesta i čokoladnog punjenja. I iako nam i to zvuči odlično, još nam je bolji ‘pain au Bajadera’ koji se pojavio u ponudi BoogieLaba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BoogieLAB (@boogielab_zagreb)

Naime, omiljena zagrebačka adresa za brunch ili pak snack u obliku vrhunske pizze ili sendviča, BoogieLab, odnedavno je javnosti predstavio i otopljenim Bajaderama napunjeni pain au chocolate.

‘Ovo nije pekarski proizvod. Ovo je lijek za preživljavanje ponedjeljka. Naša verzija Pain au chocolat lisnatog tijesta punjenog Bajaderom i lješnjacima. Izdaje se u Ulici kneza Borne 26 isključivo na recept, ali danas ćemo vam progledati kroz prste’, napisala je ekipa iz BoogieLaba u svojoj objavi na Instagramu gdje su predstavili svoj novi hit gastro specijalitet. Tko voli slatko, ovo ne smije propustiti!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BoogieLAB (@boogielab_zagreb)

GastroJolie apetiteFrancuska slastica na hrvatski način: BoogieLab ‘pain au chocolat’ s Bajaderama isplati...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram