Cheat day!

U Zagrebu postoje brojna mjesta gdje možete pojesti fantastičnu tortu ili kolač, ali ovaj put to nas ne zanima. Zanimaju nas mjesta u kojima možete naručiti desert nakon kojeg barem neko vrijeme nećete pomisliti na slatko; mjesta na koja ćete otići ako imate neutaživu želju za šećerom koju obična torta ili kolačić ne mogu tako lako riješiti. Koja su to? Saznajte u nastavku!

Krafnella u palančikarnici La Creperia

Na adresi Bukovačka 23 dočekat će vas Krafnella – razrezana krafna koju možete puniti nadjevima po želji!

A post shared by AD♈ (@peanutbas) on


Shake u Kim’s Coffee

  Restoran koji morate posjetiti ako vas ovog ljeta put odnese do Hvara

Zagrebački kafić u Petrovoj 21, Kim’s Coffee, u svojoj ponudi ima brojne shakeove, kave s raznim dodatcima, a naš prijedlog je da isprobate Smores Frappuccino (Frappuccino s keksima i marshmallowsima).

A post shared by Kim’s Coffee (@kims.coffee) on


Rocky Road Brownie sa sladoledom od vanilije u The Cookie Factory

The Cookie Factory koji se nalazi na dvije lokacije (u Tkalči i Nemčićevoj ulici kod Kvatrića) ima brojne savršene opcije koje će utažiti želju za slatkim. Naš je izbor topli brownie s dodatkom orašastih plodova i marshmallowsa uz dodatak sladoleda od vanilije.

 

  Na Foodballerki danas možete probati najveći CROburger

Bilo koja palačinka u Milkyju

Popis nikako ne može proći bez omiljenih palačinki koje u Milkyju (Danovečka 5 i Vlade Gotovca 15) možete složiti prema svojim željama i stvoriti pravo malo slatko čudovište.