Već šestu godinu Fuliranje oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla 2 milijuna posjetitelja. Life is a circus njihov je ovogodišnji moto, u novom ruhu i na novoj lokaciji.

U sklopu Adventa u Zagrebu smjestili su se na prekrasnom zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca. Ove godine ponuda se izdvaja vrsnim restoranima i barovima s posebno osmišljenim gourmet street food varijacijama. Iako je najbolje da se sami zaputite i istražite ponudu hrane koja je bolja no ikada, predložit ćemo vam par jela koje nikako ne biste trebali propustiti. U nastavku vas čekaju dvije slane i dvije slatke kombinacije te piće koje će vas ugrijati ako vam bude potrebna pauza od kuhanog vina…

  Somersby od sada dolazi u novom okusu bazga limeta

Apple pie fritula

A post shared by DINO POPOVIC (@dinopopovic) on

Slasni novitet Fuliranja je i velika fritula punjena pečenim jabukama i vrućom kremom od vanilije koja dolazi iz radionice slastičarnice Time.

Germknedla

I to ne obična već šljokičasta germknedla koja je punjena kremom od badema i prelivena finom kremom od vanilije. Pronađite je u kućici Lumperaj.

Pulled pork sendvič

Poznati restoran RougeMarin osim odličnih kobasica pripremio je i preukusan Pulled pork sendvič u brioche pecivu s coleslaw & garlic confit salatom te kiselim krastavcima i ljubičastim lukom.

  Zanimljiv koncept gastronomije, glazbe i street arta u Supper Clubu na Korčuli!

Street Food Sarma

U T&T kućici na Strossmayerovom trgu čeka vas sarma u mekanom pecivu uz koju možete birati dva zanimljiva umaka.

Kokteli od gina

A post shared by Fuliranje (@fuliranje) on

Iako nam je ružičasti gin sasvim dovoljan da nas privuče do kućice GINgle bells, u njihovoj ponudi čekaju vas i razne druge kombinacije ginova s egzotičnim tonicima.