Finalisti Masterchefa Goge i Temša ovog vikenda kuhaju kod Žmire!

Rivalitet s malih ekrana često je kratkog vijeka pa se tako nakon finala prošlogodišnjeg Masterchefa jedna takva situacija prelila i na realan život.

Ljuti protivnici Gorana “Goge” Milaković i Ivan Temšić koji je i osvojio titulu pobjednika Masterchefa još jednom udružit će snage i stižu u trogirski restaurant Mare.

Iza ovog restorana koji već neko vrijeme oduševljava svoje posjetitelje krije se dobro poznati chef Robert P. Žmire kojem je titula Masterchefa izmakla prije nešto više od deset godina koji uz pomoć sous chefa Tonija Ukića rekreira tradicionalna dalmatinska jela na moderan način.

Večera u šest slijedova

Baš je Žmire bio taj čije su jelo Goge i Temša imali zadatak replicirati u prošloj sezoni showa, a ovog petka će zajednički pripremiti večeru u čak šest slijedova sljubljenu s raritetnim vinima Jagunić vinarije.

Na meniju će se naći zaista fenomenalne delicije kao što su ceviche hame, juha od muškatne bundeve, ragu sipe i jastučić punjen skutom i bobom te trgana janjetina, a sve će zasladiti Goge glaziranim kruškama u rose vinu i kaduljom aromatiziranom mlijeku.

Cijeli menu otkrit ćemo ovog vikenda, a Trogirane i posjetitelje restauranta Mare očekuje zaista gastro spektakl. Broj mjesta je ograničen stoga pozivamo sve da rezerviraju svoj vikend uz Gogu, Temšu i Žmiru te dožive pravo Masterchef iskustvo!

GastroJolie apetiteFinalisti Masterchefa Goge i Temša ovog vikenda kuhaju kod Žmire!

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram