“Food Fiesta” u Jellyfish In Space restoranu: Pronašli smo ukusne, brze i povoljne poslovne ručkove od 11 do 16 sati

U svakodnevnoj trci modernog života, često zaboravljamo važnost uzimanja stanki i uživanja u ukusnim ručkovima tijekom radnog dana.

Svi smo svjesni intenzivnog tempa života, no važno je razumjeti kako ove male pauze mogu značajno poboljšati našu produktivnost i mentalno blagostanje, posebno ako se odvijaju uz odlično društvo i još bolju hranu!

Jellyfish in Space bar i restoran na kraju jedne od najpopularnijih i najživljih zagrebačkih ulica, Martićeve, već se neko vrijeme ističe svojom egzotičnom ponudom ručkova po promotivnim cijenama. Oni su namijenjeni svima koji traže nešto kreativnije obroke na svom tanjuru za vrijeme opuštajućih trenutaka u danu, koji odskaču u uobičajenih ponuda jednoličnih gableca.

Uz okuse azijske i latinoameričke kuhinje, tu je i klasična ponuda jela poput BBQ rebarca ili lososa, no Jellyfish je i od njih uspio stvoriti senzaciju koja će pružiti izazov vašim nepcima. Ako ste u blizini, obrok možete pojesti u opuštajućem i unikatno uređenom prostoru bara i restorana uz odličnu glazbu ili ga naručiti putem Wolt aplikacije.

Food Fiesta lunch menu mijenja se svaki tjedan, a vrijedi od ponedjeljka do petka u razdoblju od 11 do 16 sati. Svi Jellyfish poslovni ručkovi dostupni su po posebnim cijenama od 7 do 9 eura, a dnevna ponuda uvijek uključuje tri raznovrsna menija. Bez obzira na kulturno porijeklo i preferenciju hrane, na ovom mjestu baš svatko može pronaći harmoniju okusa koja će ga oduševiti.

Na dosadašnjim jelovnicima mogli su se pronaći Jellyfishev daleko poznati sushi, spring rollice, japanska tjestenina gyoza, razne juhe, quesadille, BBQ rebarca, krilca, pržena piletina, te pire s patkom. Iz tima naglašavaju i kako razumiju važnost vremena svakog gosta, stoga garantiraju brzu i učinkovitu uslugu.

Ovaj tjedan na meniju su: wok piletina za 7 eura, 4x Losos age ebi, 4x Crispy losos, 2x Pork Gyoza za 9 eura i losos steak s domaćim krumpirićima + miso juha za 9 eura.

Neka vaš radni dan bude ispunjen profesionalnim uspjesima, ali i trenucima zadovoljstva, a Jellyfish In Space restoran destinacija za ukusan, brz i povoljan poslovni ručak. Dopustite si luksuz opuštajućeg ručka, prepustite se jedinstvenim okusima, te vratite na posao osvježeni i spremni za nove izazove.

Informacije i rezervacije vrše se na broj telefona 091 614 4464 ili putem web stranice.

FotoPR
GastroJolie apetite"Food Fiesta" u Jellyfish In Space restoranu: Pronašli smo ukusne, brze i...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram