Ispratite ljeto sa stilom: Nazdravite s ovim ekstra fancy šljokastim ginom!

Rujan je i službeno pokucao na vrata, a mi smo se odlučili posljednje ljetne dane iskoristiti do maksimuma uz pokoju čašicu novog hit pića - glitter gina!

Možda još kalendarski nismo zakoračili u jesen, ali temperature su već niže, a dani kraći. Kolovoz smo ostavili iza sebe te se upravo opraštamo od posljednjih trzaja ovogodišnjeg ljeta. Kako bismo sa stilom i veseljem ušli u novu poslovnu sezonu, red je da se počastimo novim Instagram hit pićem – rozim craft šljokastim ginom, ultimativnim alkoholnim užitkom!

Naime, niti jedno piće unazad nekoliko godina nije stvorilo toliki hype kao gin, koji se smjestio visoko na popisu omiljenih pića mnogima. Od klasika s dodatkom krastavaca ili papra, pa sve do opcija s okusom mednjekama, posljednjih smo godina viđali doista lude verzije svjetskih gineva, a sada je došao red i na jednu blistavu, šljokastu opciju.

Riječ je o Mountain Creek Lady’s Choice SHIMMER EDITION, premium craft destiliranom ginu koji na prvu osvaja svojim rozim izgledom i šljokicama, koje osim toga što su jestive, ovom piću pružaju i poseban vizualni efekt. Ovaj gin možete konzumirati samostalno ili ga koristiti kao bazu za razne druge koktele, a proizveden je od premium pšeničnog destilata, destiliranog kroz sedam kolona, te mekane izvorske planinske vode. Pored izgleda, osvojit će vas i njegov osvježavajuć, slatkasti okus kojeg karakteriziraju arome crvenog voća, prvenstveno jagode, maline, kupine i borovnice.

Stoga, ako trebate poseban povod da ispratite ljeto na pravi način, neka vam ovaj gin bude poticaj da to i učinite. Nazdravite svim ljetnim uspomenama, sunčanjima i moru te s radošću prigrlite jesen koja samo što nije stigla. Tko zna, možda ćemo tijekom nje pijuckati neki narančasti ili zlatni gin koji će nas podsjećati na šarene boje jesenskog lišća.

GastroJolie apetiteIspratite ljeto sa stilom: Nazdravite s ovim ekstra fancy šljokastim ginom!

Facebook

99,687FanovaLajkaj