Jedno novo mjesto u Zagrebu savršena je kulisa za intimne zabave uz najfiniju hranu

Jolie

Jolie apetite

Jedno novo mjesto u Zagrebu savršena je kulisa za intimne zabave uz najfiniju hranu

Jedno novo mjesto u Zagrebu savršena je kulisa za intimne zabave uz najfiniju hranu

Kantina MM idealno je mjesto za kušanje vina i uživanje u vrhunskim namirnicama. Uređena u industrijskom stilu, open-kitchen u sklopu vinskog podruma savršena je kulisa za razna događanja i proslave intimnijeg karaktera.

Jedan od najvećih uvoznika i distibutera svjetskih poznatih prehrambenih brendova na području Hrvatske, Slovenije i Srbije, Selekcija MM, proširila je svoje poslovanje i otvorila idealno mjesto za kušanje vina i uživanje u vrhunskim namirnicama pod nazivom Kantina MM.

Selekcija MM plod je rada i truda njegova osnivača Marija Mendeka koji je svoju ljubav prema hrani odlučio podijeliti sa svima. Početak njegove avanture počinje krajem osamdesetih u Münchenu, Njemačkoj gdje je godinama radio u restoranu s 2 Michelinove zvjezdice. Tada se prvi put susreo sa najkvalitetnijim namirnicama poput kavijara, foie gras, steakova, janjećeg frenched racka. Iako je odmah prepoznao svoju ljubav prema hrani, tada još nije znao kako će se ona pretvoriti u životni poziv.

 

U trenutku kada otkriva Rungis, najveću parišku tržnicu i centar francuske gastronomske baštine, prepoznaje priliku spajanja hrvatskog i francuskog prehrambenog tržišta. U to vrijeme nitko se u Hrvatskoj nije bavio uvozom premium segmenta hrane pa Marijo Mendek odlučuje iskoristiti dobivenu priliku što je rezultiralo time da je Selekcija MM ranih 2000-tih bila pionir gourmet uvoza u Hrvatskoj.

Stvaranjem želje da svojim klijentima pruže mjesto za kušanje vina i uživanje vrhunskim namirnicama, Selekcija MM poduzima sljedeći logičan korak i otvara Kantinu MM. Kantina MM uređena je u industrijskom stilu, open-kitchen u sklopu vinskog podruma te čini idealno mjesto za održavanje različitih evenata, privatnih i poslovnih. Jedinstven dojam Kantine MM postignut je spojem željeza i tamne boje u kontrastu s toplijim nijansama sive i smeđe boje namještaja, a osjećaj topline prostora postignut je ambijentalnom rasvjetom.

 

Tijekom uživanja u najkvalitetnijem vinu, mesnim i morskim proizvodima te delikatesama pažnju će Vam plijeniti boce vina vlastite proizvodnje Mendek Selekcija Plavac Mali Barrique smještene na dvoetažnim policama koje čine umjetničku instalaciju (boce su pune vinom) te tako upotpunjuju prostor. Pomno odabrani detalji i vruhunska ponuda prehrambenih namirnica i vina čine ovaj prostor idealan za proslave i razna događanja intminijeg karaktera.

Kantina MM nalazi se u  Ilici 424 u Zagrebu te je savršeno mjesto za isprobavanje brojnih kulinarskih demonstracija i prepuštanju  trenutku čistog užitka premium hrane i vina, a posjeduje i vlastiti parking kojem se pristupa iz Ilice iz pravca grada, za sve koji dolaze vlastitim automobilom.  Radno vrijeme je  od ponedjeljka do subote od 13h do 23h, a nedjeljom isključivo za potrebe događanja, prema dogovoru.Revija Ivice Skoke izazvala ovacije prepunog gledališta
Pet tipova bivših na koje ćete bez dileme naletjeti jednom u životu
Jedna od najpoznatijih hrvatskih vizažistica predstavila make up trendove za proljeće i ljeto
Prekrasni komadi od čipke iz aktualne ponude high street brendova
U Zagrebu otvoren AVON Beauty Boutique
Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu
Tri načina za meditaciju koja ne uključuju mirno sjedenje sa zatvorenim očima
Revije Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa obilježile treći dan Bipa FASHION.HR-a
Izložba ‘Ljubav i otpor Ivane Popović’ privukla posjećenost kakva još nije viđena još od otvorenja MSU-a
Neodoljivi traper komadi za proljetne dane

Pročitajte


<
Jolie preporuka