Još uvijek najbolji sushi u Zagrebu možete pojesti u Evergreen Sushi Baru

Za sedmi rođendan popularni restoran dodatno je obogatio svoju ponudu specijalitetima azijske kuhinje.

Unazad nekoliko godina, ponuda azijske kuhinje u Zagrebu doživljava procvat. Posebice prednjači japanska gastronomija i njezin apsolutni prvak – sushi. Iako se prije samo desetak godina sushi doimao egzotičnim i nepoznatim, Zagrepčani su ubrzo prigrlili svu ljepotu ovog japanskog nacionalnog jela. Jedan od pionira na gastro sceni metropole, kada je u pitanju kuhinja Dalekog istoka, zasigurno je Evergreen Sushi Bar, koji ove godine slavi sedmi rođendan. U tih sedam godina Evergreen je zasluženo stekao reputaciju sushi odredišta s kojim se ne može pogriješiti, a s vremenom se ponuda nadopunjavala novim, kreativnim jelima.

The Uramaki

Kako bi se na pravi način proslavilo sedam godina postojanja, Evergreen je odlučio svojim gostima predstaviti koncept Asian Fusion Cuisine. Uz sushi, kao okosnicu jelovnika, ljubitelji azijskih okusa odsada će uživati i u dobro poznatim specijalitetima koji azijsku kuhinju čine tako autentičnom. Noviteti su raskošni wokovi s beefsteakom, grdobinom ili kozicama, a za bazu izbor čine riža te rezanci, udon ili stakleni. Uz neizostavne home made umake te dodatke poput mrkve, paprike ili klica, umami okus je zagarantiran. Favorit će nesumnjivo postati i hand made gyoze, japanska punjena tjestenina, ovoga puta s jadranskim kozicama. I „sushi obitelj“ dobila je nove članove. Novu snagu čini i Samurai roll: uramaki s tartarom od kozica s divljom jadranskom tunom i hrskavim kozicama na vrhu. Inspiriran najboljim sushi restoranom u Monacu, Evergreen donosi svoju inačicu – Monaco roll, gdje se na ležaju od hrskavog sushija smjestio tartar od divlje jadranske tune. U igri je i druga varijanta Monaco roll-a, s dimljenom gackom pastrvom i koprom. Kao i uvijek, Evergreen u sushi priču uvijek nastoji uklopiti autohtone hrvatske namirnice, što jamči svježinu i kvalitetu.

Samurai roll

Uz novitete koji mame na isprobavanje, u ponudi su i stari Evergreen klasici i meniji:

The Uramaki, Evergreen i Tiger roll, Evergreen 2.0, Tokyo menu – odlični izbori za druženja ili filmsku večer za dvoje!

Evergreen Sushi Bar smješten je u najpoznatijoj zagrebačkoj ulici, točnije u Ilici 49.

Predjela
Gyoze
Wok beef
Tokyo menu
Takeout

GastroJolie apetiteJoš uvijek najbolji sushi u Zagrebu možete pojesti u Evergreen Sushi Baru

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram