Kava s oblačićem može se probati u Zagrebu i izgleda preslatko

Ovo morate probati čim prije!

Uvijek smo u potrazi za novim lokacijama koje imaju drugačiju i zanimljivu ponudu, bilo da je riječ o hrani ili pićima, a ovaj put naletjeli smo na mjesto koje nas je osvojilo razigranim pristupom. Točnije kavom koja se služi s oblakom!

Na profilu naše lifestyle influencerice Morene Pavić vidjeli smo kavu naziva Candy Coffee koju je nazvala naposebnijom kavom u gradu i moramo se složiti s tom tvrdnjom! Zašto je tako posebna? Zato što se služi sa šećernom vunom, koju radi ekipa iz kafića i koja se onda položi na stalak iznad kave te se uslijed topline krene topiti. To naravno podsjeća na mali kišni oblak koji će, osim što preslatko izgleda, vašu kavu zasladiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morena Pavić, Moka (@curly_morena)

Spomenutu kavu možete probati na Bundeku, točnije u Michi Garden Cocktail & Caffe Bar koji se smjestio na adresi Ulica Damira Tomljemovića. Osim kave za koju je potrebno izdvojiti 4,90€, u ovoj zelenoj oazi čeka vas još zanimljive ponude, a naš savjet je da svoj dolazak planirate čim prije i kavu zasladite ovim najslađim oblakom.

GastroJolie apetiteKava s oblačićem može se probati u Zagrebu i izgleda preslatko

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram