Navodno je bolji od Nutelle! Uskoro stiže Pan Di Stelle namaz po uzoru na čokoladne keksiće

Ako ste ljubitelji čokoladnih kolačića i keksića, čoko-namaza i Nutelle, bit ćete oduševljeni viješću da uskoro stiže novi proizvod od kojeg navodno i Ferrero drhti: čokoladni namaz Pan Di Stelle!

U siječnju 2019. na police supermarketa dolazi čokoladni namaz Pan di Stelle talijanskog proizvođača Barilla. Imat će isti božanstveni okus kao i čokoladni keksići posuti šećernim zvjezdicama. Možda volite započeti dan ovim kesićima i mlijekom ili volite gledati omiljene serije ispod dekice sladeći se jednim od najpoznatijih slatkiša? Uskoro možete pojačati užitak i ovim namazom prekriti hrskavi topli kruh, palačinke ili ga jednostavno jesti na žlicu! Dobra vijest je da namaz Pan Di Stelle neće sadržavati palmino ulje i bit će rađen od certificiranih talijanskih lješnjaka vrhunske kvalitete. Također, kakao dolazi iz Cocoa Horizona, tvrtke koja se bavi održivom proizvodnjom i mnogo pažnje posvećuje uvjetima u kojima rade uzgajivači kakaa.

Susjedi Talijani oduševljeno očekuju ovaj namaz, a nama je samo žao što neće doći malo ranije do nas jer bi božićni keksići s ovim namazom bili prava čarolija!

GastroJolie apetiteNavodno je bolji od Nutelle! Uskoro stiže Pan Di Stelle namaz po...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram