Oooo da, žurimo u London jer tamo dolazi kombi s hranom iz serije ‘The Bear’!

Ako ste fan Disney+ hita, ovo je gastro event koji morate posjetiti.

Ok, priznajemo, ne treba nam baš puno da nas se nagovori da otputujemo u London i uživamo u vrhunskom čaju, kazalištima, shoppingu i kraljevskoj vibri tog grada, no sad smo dobili i dodatan poticaj da se zaputimo u UK. Naime, ako volite hit seriju ‘The Bear’ koja prati uspone i padove jednog mladog, atipičnog chefa, razveselit će vas činjenica da u London ovog srpnja dolazi kombi s hranom inspiriranom baš tom serijom!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taste of London (@tasteoflondon)

Svi koji ju gledaju, znaju da je nedavno na male ekrane stigla i njezina treća sezona, a tijekom prve dvije imali smo priliku uživati u zaista vrhunskoj glumi, scenariju, ali i prizorima hrane od koje su nam svima rasle zazubice. Pa, ako ste se pitali kakvog je okusa, sada ju možete i kušati. Kako stvari stoje, Disney+ se udružio s autorima recepata u ‘Mob Kitchenu’ kako bi stvorili savršena ‘The Bear’ jela koja će se pripremati i prodavati iz food trucka koji će putovati po raznim londonskim lokacijama od kraja lipnja do kolovoza ove godine.

Tako će se na meniju pronaći klasici iz serije poput krumpirića sa sirom i lukom, ražnjići od svinjske potrbušine, pečena piletina te krafne s goveđim obrazima. Zvuči slasno, zar ne?

Kombi ćete pronaći na jednoj od sljedećih lokacija ovog ljeta, pa vam svakako sugerirate ako idete u tim periodima u London, da ne propustite priliku počastiti se jednim delikatesnim ručkom ‘s nogu’ u ‘The Bear’ stilu.

  • BST Hyde Park, od 29. lipnja do 14. srpnja
  • Wilderness Festival, od 1. do 4. kolovoza

FotoIMDB
GastroJolie apetiteOooo da, žurimo u London jer tamo dolazi kombi s hranom iz...

Facebook

99,687FanovaLajkaj