IKEA-ina božićna kolekcija ne prestaje nas oduševljavati!

U Robnoj kući IKEA Zagreb već je dostupna božićna kolekcija koja je i ove godine izazvala veliko zanimanje. Inspirirana zimom na dalekom Islandu, nudi obilje inspiracije za blagdansko uređenje doma. Odličnu blagdansku rasvjetu koja će stvoriti onaj savršeni topli ugođaj u domu već smo spominjali (više ovdje), a ovaj put nikako nismo mogli ignorirati razne kalupe za kolače koji će čak privući i one koji nisu skloni spravljanju slastica.

Keksići koji svake godine osvanu u likovima sobova i ostalih životinjica, božićnih likova i simbola poput srca, zvjezdica i slično, neizostavan su akter blagdaskog stola. Jednostavni za napraviti, traju nekoliko dana i uvijek su savršen zalogaj uz jutarnju kavu ili popodnevni čaj.

  „Morski“ Takenoko treću godinu oduševljava brojne goste iz cijelog svijeta

 

Kalupi iz IKEA-ine božićne kolekcije

IKEA je i ove godine pripremila kalupe koji će vam olakšati spremanje prhkih keksića i paprenjaka koje svi obožavaju; sobove, lisice i snježne pahuljice napravit ćete uz pomoć njihovih plastičnih kalupa koji će osim oblika u keksiće “ucrtati” i detalje. Limeni kalupi tu su za klasične motive blagdana kao što su božićno drvce, čovječuljci i razne životinje dok silikonski kalupi u više veličina dopuštaju spremanje kruha ili mekanih spužvastih kolača u obliku soba ili lisice.

14,90 kn
24,90 kn
24,90 kn
49,90 kn
24,90 kn

 

Ali to nije sve…

  McDonald's uvodi posluživanje za stolom - naručite, sjednite i uživajte!

 

Ako se ove godine potrudite nekome kolače ili kekse darovati kao poklon, IKEA se pobrinula za to da ih upakirate u limene kutije u sivim, bijelim i crvenim bojama, ali i u papirnate vrećice u crvenim tonovima.

12,90 kn / 2 kom
44,90 kn / 3 komada
29,90 kn