IKEA-ina božićna kolekcija ne prestaje nas oduševljavati!

U Robnoj kući IKEA Zagreb već je dostupna božićna kolekcija koja je i ove godine izazvala veliko zanimanje. Inspirirana zimom na dalekom Islandu, nudi obilje inspiracije za blagdansko uređenje doma. Odličnu blagdansku rasvjetu koja će stvoriti onaj savršeni topli ugođaj u domu već smo spominjali (više ovdje), a ovaj put nikako nismo mogli ignorirati razne kalupe za kolače koji će čak privući i one koji nisu skloni spravljanju slastica.

Keksići koji svake godine osvanu u likovima sobova i ostalih životinjica, božićnih likova i simbola poput srca, zvjezdica i slično, neizostavan su akter blagdaskog stola. Jednostavni za napraviti, traju nekoliko dana i uvijek su savršen zalogaj uz jutarnju kavu ili popodnevni čaj.

 

Kalupi iz IKEA-ine božićne kolekcije

IKEA je i ove godine pripremila kalupe koji će vam olakšati spremanje prhkih keksića i paprenjaka koje svi obožavaju; sobove, lisice i snježne pahuljice napravit ćete uz pomoć njihovih plastičnih kalupa koji će osim oblika u keksiće “ucrtati” i detalje. Limeni kalupi tu su za klasične motive blagdana kao što su božićno drvce, čovječuljci i razne životinje dok silikonski kalupi u više veličina dopuštaju spremanje kruha ili mekanih spužvastih kolača u obliku soba ili lisice.

14,90 kn
24,90 kn
24,90 kn
49,90 kn
24,90 kn

 

Ali to nije sve…

 

Ako se ove godine potrudite nekome kolače ili kekse darovati kao poklon, IKEA se pobrinula za to da ih upakirate u limene kutije u sivim, bijelim i crvenim bojama, ali i u papirnate vrećice u crvenim tonovima.

12,90 kn / 2 kom
44,90 kn / 3 komada
29,90 kn