Ovaj neodoljivi Harry Potter desert napokon ćemo isprobati u Zagrebu!

Jedva čekamo!

Zahvaljujući turistima i food influencerima, pekarnica i slastičarnica ‘Sisters Kurtoš’ upisala se na mapu must-visit gastro destinacija u Ljubljani. Lokal je nastao s ciljem da se lokalcima u Ljubljani ponudi desert koji tradicionalno vežemo uz Prag, klasični trdelnik, no dvije sestre koje vode ovu pekarnicu dale su mu poseban touch i pretvorile u slasticu snova. Trdenlik je poznat i kao kurtoš, odakle i naziv pekarnice.

U ponudi ovog posebnog malog lokala možete pronaći razne vrste ovog deserta, od onog klasičnog s posipom od šećera, preko onog s preljevom od borovnica, onog s karamelom ili vanilijom, no najviše nam je za oko zapeo onaj koji na sebi nosi znakić Harry Pottera, a za kojim uvijek vlada i prava pomama.

Sam Harry Potter trdelnik sadrži neobične sastojke koji se sezonski mijenjaju poput zlatnog šećera, čokoladnog namaza, sladoled od bijele čokolade sa šumskim borovnicama, preljev od borovnica, kremu od vanilije i na vrhu neizostavni Harry Potter čokoladni pečat i, kao ‘trešnjica na kraju’ tu je i jestivi čarobni štapić!

Sada ćemo sve ove divne slastice isprobati u Zagrebu!

Ova poznata foodie destinacija svoja vrata uskoro će otvoriti u Zagrebu i to u Amruševoj ulici! Malo je reći da jedva čekamo isprobati sve slatke kombinacije koje su u ponudi, a sigurno ćemo krenuti od gore spomenute Harry Potter verzije.

GastroJolie apetiteOvaj neodoljivi Harry Potter desert napokon ćemo isprobati u Zagrebu!

Facebook

99,687FanovaLajkaj