RougeMarin uveo zanimljiv koncept subotnjeg brucha – saznajte što vas točno čeka!

Tatari Brunch uz Piena pjenušac u RougeMarin Cityju nudi potpuno novi gastronomski doživljaj.

Ako subotom ujutro želite isprobati nešto novo, fino pojesti i podružiti se s prijateljima uz odličan pjenušac, Tatari Brunch u poznatom restoranu RougeMarin City u Petrinjskoj 2 pravo je mjesto za vas. Koncept, koji je u potpunosti osvježio ponudu na zagrebačkoj špici subotom, nudi brojne tatarske zalogaje koji će raznježiti naše nepce, ali i puno drugih iznenađenja.

„Ovaj koncept volimo nazivati Nastavljamo s feštom brunch jer je zapravo produžetak izlaska petkom ili sjajna uvertira za izlazak subotom. Tatarski sam spojio zato što inače nije uobičajan u jutarnjim terminima i obično se služi za večeru i u svečanim prigodama. Samim tim idealan je za početak i završetak dana, odnosno da provedemo cijeli vikend u modu zabave i uživanja. Osim klasičnog tatarskog od beefsteaka kojem ćemo mi dati naš kulinarski twist, radit ćemo tartarski od tigrastih kozica i lososa. Osim toga, goste očekuje još nekoliko brunch jela iznenađenja“, ističe poznati hrvatski chef Marin Medak, dodajući da goste očekuje i atraktivan i dosad u Zagrebu neviđen način serviranja Piena pjenušca, partnera projekta, koji će svake subote oplemeniti sezonskim voćem i koktelima na temu pjenušaca.

Beefsteak tatarski sa kremom od ljutike, pita kruh, dehidrirani žumanjak, escabeche ukiseljeno povrće, hrskava kožica od piletine i maslac od paprike i pilećih čvaraka

U čemu su posjetitelji uživali prošle subote?

Tako su ove subote u RougeMarin Cityju gosti mogli uživati u fenomenalnim okusima, a poznati chef je pripremio je čak tri tatarska specijaliteta: beefsteak tatarski s kremom od ljutike, pita kruh, dehidrirani žumanjak, escabeche ukiseljeno povrće, hrskava kožica od piletine i maslac od paprike i pilećih čvaraka; tatarski od tigrastih kozica, chutney od manga, ulje od bosiljka, pesto od sušenih rajčica, čips od češnjaka, tostirana focaccia te tatarski od lososa, tahini umak, krastavci, crvena naranča, koža od lososa, sezam, prhko lisnato. Osim toga, posebno oduševeljene izazvali su Creme Brulee French Toast s tučenim vrhnjem i jagodama te burrata sa satarašom, svježim šparogama i konfitiranim chery rajčicama.

Burrata sa satarašom, svježim šparogama i konfitiranim chery rajčicama
French toast
Tatarski od lososa, tahini umak, krastavci, crvena naranča, koža od lososa, sezam, prhko lisnato

„Želimo da ovo bude mjesto odlične zabave, opuštena atmosfera uz super hranu i pjenušac. Svi se želimo opustiti i dobro zabaviti vikendom, a upravo to pronaći će svi koji rezerviraju kod nas subotom od 10 do 13 sati svoje mjesto u Petrinjskpj 2“, zaključuje Marin Medak koji je na hrvatskoj gastro sceni poznat po svojoj inovativnosti te brojnim uspješnim konceptima za gastronomski užitak i dobru zabavu.

Tatarski od tigrastih kozica, chutney od manga, ulje od bosiljka, pesto od sušenih rajčica, čips od češnjaka, tostirana focaccia

Tatari Brunch održavat će se svake subote od 10 od 13 sati u RougeMarin Cityju u Petrinjskoj 2, a svi koji žele iskusiti ovaj jedinstveni gastronomski koncept trebaju rezervirati svoje mjesto na info@rougemarin.hr ili 091 509 3191.

GastroJolie apetiteRougeMarin uveo zanimljiv koncept subotnjeg brucha - saznajte što vas točno čeka!

U parku Bundek uskoro se održava 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart

Izložba, koju organiziraju Zagrebački holding, podružnica Zrinjevac i Grad Zagreb, ove godine održava se pod motom „Cvijet za bolji svijet“.   Više od stotinu izlagača...

Baby Centar stiže u Vukovar!

Baby Center je danas prisutan diljem Hrvatske kako bi pružio kvalitetnu podršku i rješenja za roditelje i djecu. Od Pule do Dubrovnika i od...

Kakve rezultate možete očekivati nakon dva mjeseca korištenja Ducray Melascreen linije?

Osim oštećenja kožne barijere nastalih uslijed izlaganja suncu, dvije su popratne pojave i dehidracija kože te izražene hiperpigmentacije. Ducray, vodeći stručnjak za dermatološku njegu kože, predstavlja...

Kakve rezultate možete očekivati nakon dva mjeseca korištenja Ducray Melascreen linije?

Osim oštećenja kožne barijere nastalih uslijed izlaganja suncu, dvije su popratne pojave i dehidracija kože te izražene hiperpigmentacije. Ducray, vodeći stručnjak za dermatološku njegu kože, predstavlja...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram