Eksplozija okusa i boja!

Složit ćete se s nama, ponuda kobasica tijekom Adventa u Zagrebu velika je i teško se odlučiti za one najbolje, međutim, iz godine u godinu, kućica restorana RougeMarin izaziva veliku pažnju s pomno promišljenim jelima koja uključuju kobasice.

Ove godine RougeMarin se nalazi na dvije adventske lokacije – Fuliranje na Strossmayerovom trgu i Advent u Klovićevim dvorima na platou Gradec. U ponudi ćete pronaći četiri vrste kobasica: Merguez janjeća kobasica s tzatziki umakom i tapenadom od crnih maslina, francuska kobasica s kiselim dinstanim zeljem, hrskavom pancetom i dijon-senf umakom, Chorizo kobasica s marmeladom od ljubičastog luka i salsom od tomatillosa te teleća hrenovka u mliječnom pecivu, kiseli krastavci i umak po izboru (aioli-wasabi, domaći ketchup ili dijon senf).

  Novi koncept Torterie Macaron: interijer i omiljene slastice u novom ruhu!

Naravno, to nije sve što će se moći kušati u njihovoj adventskoj kućici pa vas očekuju i ostale poslastice poput sendviča pulled pork u brioche pecivu sa coleslaw & garlic confit salatom, kiselim krastavcima i ljubičastim lukom. Za zasladiti se obavezno isprobajte njihove adventske Germknedle iz vlastite proizvodnje.

 

Za četiri bajkovita mjesta na kojima se morate fotografirati tijekom Adventa klik ovdje!