Rudolf Štefan i njegov tim najavili treće izdanje internacionalnog kongresa gastronomije i ugostiteljstva Chefs’ Stage

Vlasnik i chef nagrađivanog šibenskog restorana Pelegrini u Zagrebu je najavio treće izdanje internacionalnog kongresa gastronomije i ugostiteljstva Chefs’ Stage, koji će se održati u Šibeniku 16. i 17. 03. 2020. Na druženju se Chef Štefan, domaćin Chefs’ Stagea, osvrnuo na dosadašnje uspjehe kongresa te najavio da će krovna tema treće edicija biti TRADICIJA.

Chefs’ Stage se u kratkom roku pozicionirao kao vodeći gastronomski kongres u Hrvatskoj i regiji te je prepoznat kao događanje koje okuplja brojne profesionalce u ugostiteljstvu i turizmu te povezanim industrijama. Drugo izdanje kongresa okupilo je 650 posjetitelja, od čega 45 internacionalnih gostiju iz 16 zemalja. Štefanov tim radi na kongresnom programu tijekom cijele godine te za sljedeće izdanje ponovno dovode internacionalne goste koji su lideri u svojim područjima.

Chefs’ Stage zapravo funkcionira kao gastronomska platforma koja je aktivna već 3 godine te koja ima za cilj povezivati sve dionike u gastronomiji i ugostiteljstvu, s ciljem promocije hrvatske gastronomije u svijetu. Naglasak stavljaju na održivost, gastronomsko nasljeđe i tradiciju, hrvatsku proizvodnju te potiču razmjenu znanja i iskustva u prijateljskoj atmosferi među svim povezanim stranama.

Važan dio platforme je i Zaklada Budi Foodie koja osigurava financijska sredstva za mlade talente od 16 – 26 godina u gastronomiji i ugostiteljstvu, na koju je Štefan posebno ponosan. Uz strateške partnere, zaklada Budi Foodie je u prvoj godini uspjela poslati 3 stipendista na školovanje na prestižne internacionalne akademije: Le Cordon Bleu Istanbul, Intrecci Akademija te Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie Ducasse & Thuries.

Ovom prilikom Štefan je pozvao gospodarske subjekte da se donacijama priključe financiranju zaklade te najavio neke od zvučnih imena koje dolaze na kongres.

FotoPR
GastroJolie apetiteRudolf Štefan i njegov tim najavili treće izdanje internacionalnog kongresa gastronomije i...

Prvi program prevencije rizičnog ponašanja u virtualnom okruženju u osnovnim školama

Hrvatski Telekom je u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom (ERF) Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo projekt „Alati za moderno doba“, prvi strukturirani i znanstveno utemeljeni program...

Predstavljen branding otoka Hvara

Turističke zajednice otoka Hvara predstavile su zajedničku brand strategiju, slogan, vizualni identitet i brand video. Riječ je o najopsežnijem brandingu jednog hrvatskog otoka, čiji...

Pitali smo stručnjaka kako riješiti problem osjetljivosti zuba

Ovaj neugodan osjećaj može značajno utjecati na svakodnevni život, ometajući uživanje u hrani i piću te čak izazivajući nelagodu prilikom obavljanja osnovnih oralnih higijenskih...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram