today-is-a-good-day

Rudolf Štefan i njegov tim najavili treće izdanje internacionalnog kongresa gastronomije i ugostiteljstva Chefs’ Stage

Vlasnik i chef nagrađivanog šibenskog restorana Pelegrini u Zagrebu je najavio treće izdanje internacionalnog kongresa gastronomije i ugostiteljstva Chefs’ Stage, koji će se održati u Šibeniku 16. i 17. 03. 2020. Na druženju se Chef Štefan, domaćin Chefs’ Stagea, osvrnuo na dosadašnje uspjehe kongresa te najavio da će krovna tema treće edicija biti TRADICIJA.

Chefs’ Stage se u kratkom roku pozicionirao kao vodeći gastronomski kongres u Hrvatskoj i regiji te je prepoznat kao događanje koje okuplja brojne profesionalce u ugostiteljstvu i turizmu te povezanim industrijama. Drugo izdanje kongresa okupilo je 650 posjetitelja, od čega 45 internacionalnih gostiju iz 16 zemalja. Štefanov tim radi na kongresnom programu tijekom cijele godine te za sljedeće izdanje ponovno dovode internacionalne goste koji su lideri u svojim područjima.

Chefs’ Stage zapravo funkcionira kao gastronomska platforma koja je aktivna već 3 godine te koja ima za cilj povezivati sve dionike u gastronomiji i ugostiteljstvu, s ciljem promocije hrvatske gastronomije u svijetu. Naglasak stavljaju na održivost, gastronomsko nasljeđe i tradiciju, hrvatsku proizvodnju te potiču razmjenu znanja i iskustva u prijateljskoj atmosferi među svim povezanim stranama.

Važan dio platforme je i Zaklada Budi Foodie koja osigurava financijska sredstva za mlade talente od 16 – 26 godina u gastronomiji i ugostiteljstvu, na koju je Štefan posebno ponosan. Uz strateške partnere, zaklada Budi Foodie je u prvoj godini uspjela poslati 3 stipendista na školovanje na prestižne internacionalne akademije: Le Cordon Bleu Istanbul, Intrecci Akademija te Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie Ducasse & Thuries.

Ovom prilikom Štefan je pozvao gospodarske subjekte da se donacijama priključe financiranju zaklade te najavio neke od zvučnih imena koje dolaze na kongres.

FotoPR
GastroJolie apetiteRudolf Štefan i njegov tim najavili treće izdanje internacionalnog kongresa gastronomije i...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

U Zagrebu otvoren najveći i najsuvremeniji centar za tajlandsku masažu u hrvatskoj

Nakon uspješnih 7 godina poslovanja na području Rijeke, vlasnici koji vjeruju u transformativnu moć tradicionalnih tajlandskih wellness tehnika odlučili su filozofiju kojom se vode,...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram