Saznajte gdje vas u Splitu čekaju španjolski uštipci koji se jedu s Nutellom i zimski Freakshakeovi

 Zimski kokteli koje predstavlja splitski Terminal F savršen su prijatelj u hladnim zimskim danima. Izvrsna kombinacija sastojaka njihova četiri koktela vrlo će nas brzo zagrijati i razveseliti.

Dani veselja i radosti karakteristični za prosinac, iz godine u godinu nude novu ponudu u adventskim danima. Ovo omiljeno mjesto Splićana, koje je ujedno i prva stanica brojnim turistima, Adventu je posvetilo posebnu pažnju. Prekrasne dekoracije i novi okus uvest će vas u pravu zimsku bajku.

Apple pie izvrstan je zimski koktel koji uz zagrijani sok od jabuke sadrži i rum te cimet. Koktelski klasik Margarita ovog je puta smrznuta i kontrast je toplim zimskim pićima. Prava slatka zimska poslastica koju si svi možemo u hladne dane priuštiti je Freakshake sa svojim inačicama Chocolate brownie cookie i Strawberry coconut raffaello.

Osim toga imate priliku iskušati svjetski popularne churrose, odnosno španjolsku vrstu uštipka koji se oblikuje u duguljaste štapiće, prži u vrućem ulju i kasnije uvalja u cimet i šećer. U Terminalu F se poslužuju s bijelom linoladom ili nutellom te uz Freakshakes!

Gastro Jolie apetite Saznajte gdje vas u Splitu čekaju španjolski uštipci koji se jedu s...

povezano

jolie preporuke

Upoznajte Winnie, preslatku koker španijelku s očima kao iz Disney crtića

Slatkih profila kućnih ljubimaca Instagram je prepun, no samo neki uspiju postati planetarno popularni i omiljeni među ljubiteljima životinja. S gotovo pola milijuna pratitelja...

Trending

Facebook

83,394ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte