Smirnoff je za blagdane pripremio votku u divovskim kuglicama za bor

Idealan poklon!

Uoči prošlogodišnjeg blagdanskog vremena, mogli ste uočiti da su se pojavili brojni alkoholni brendovi koji su svoje bočice transformirali u božićne kuglice punjene alkoholom. Očekivano, to je izazvalo nemale količine oduševljenja pa je bilo samo pitanje vremena kad će neki brend tu ideju odvesti na neku novu razinu.

Smirnoff je posljednji u nizu koji je pripremio pravo iznenađenje kojem neće moći odoljeti ljubitelji votke i zanimljivog dizajna. Naime, njihove boce poprimile su oblik divovskih kuglica za bor u kojima se krije trostruko destilirana No. 21 votka od 40 posto alkohola i to u količini od 750 ml. Dizajn uključuje boce s raznobojnim svjećicama, snježnim planinama i raznobojnim blagdanskim stablima, a uz to svaka boca krije humorističnu izjavu poput “Don’t get lit, drink responsibly,” “#BestGiftEver” i “Mix & Mingle”. Ove alkoholne poslastice bit će odličan poklon za one najbliže ili će stvoriti odličan dodatak blagdanskom stolu, a mogu se nabaviti po maloprodajnoj cijeni od 13 dolara u odabranim trgovinama.

Gastro Jolie apetite Smirnoff je za blagdane pripremio votku u divovskim kuglicama za bor

Sedam namirnica koje će vam dati energiju za cijeli dan

Jeste li znali da hrana bogata masnoćama i “praznim” kalorijama može uzrokovati osjećaj umora i tromosti? Zato je važno tijekom dana konzumirati namirnice koje...

Facebook

84,816ObožavateljiLajkaj

instagram