Blagdanska čarolija sve nam je bliže, a čini vam se kako ne stižete ništa obaviti? Od pečenja puno vrsta slastica još niste isplanirali raznovrstan blagdanski stol? Imamo ideju za vas: od 22. do 24.12 posjetite Slatki Zrinjevac s posebno osmišljenim tradicionalnim jelima, koja će vam se sigurno svidjeti i inspirirati vas!
Blagdanska jela
Feliz Navidad ponosno će predstaviti svoje arancine (okruglice od riže) s brancinom i grdobinom, mozzarellom, špinatom i jogurtom, uz umak od limete i salatu. Kućica Veseli pajcek ugostit će na svom pajcek pragu tuna burger u domaćem brioche pecivu s batatom, rajčicom, wasabi majonezom i prženim lukom. Slavonski šmek potražite na kućici Polar Express – već se vesele kuhanju fiša na slavonski sa širokim rezancima. Kad se dečki kuhače dohvate letjet će mirisi na sve strane. Onima koji vole nježnija jela preporučujemo posjet kućici Shank, jer kod njih caruju blagdanski pripremljene kozice u tempuri i brioche pecivu s domaćom chilli majonezom. Ako se mislili da nemamo glavnu poslasticu prevarili ste se – jer kućica Santa’s House priprema za vas Bakalarus koji govori sto jezika. Za sve vas koji niste baš od ribe, tu je i dalje 18 vrsta kobasica, kao i prave delicije iz svih dijelova svijeta – od južne Amerike do Japana i Kine.
5 jela po našem izboru koje vrijedi isprobati!
Kai i bao buns
Veseli pajcek i porchetta
BoogieLab Croštulica i kroštula s bajadera preljevom
Shank i Fat Cheesy kobasica
Sugar Daddy fritule
Art of Bar i kokteli
Radno vrijeme na Badnjak i Božić
Slatki Zrinjevac radit će na Badnjak od 10 do 01 sat, dok će na Božić kućice ostati zatvorene, a 26.12. rade prema uobičajenom radnom vremenu, od 12 do 23 h.
Za više informacija svratite na Instagram profil događanja Slatki Zrinjevac ili na Facebook stranicu.