Pet mjesta u Zagrebu za opušteno ljetno druženje

Vrtovi u kojima ćete poželjeti ostati zauvijek!

Vrućine su postale toliko nesnosne da već sada tražimo skrivene oaze pune zelenila s prirodnim hladom. Upravo su takva tri mjesta koja ćemo danas spomenuti, a riječ je o kafićima koji imaju neodoljive vrtove savršene za bijeg od ljetne gužve.

Iako su im zajednička odrednica predivne terase pune zelenila i zanimljivih detalja, svako je mjesto posebno na svoj način i zaslužuje vaš posjet.

1. A most unusual garden

Na kraju Savske ceste u Zagrebu, točnije na adresi Horvaćanska 3, smjestio se lokal ‘A most unusual garden’. Ono što će vas zasigurno prvo osvojiti jest drvo s drvenom kućicom u dvorištu, odnosno terasi kafića. 

2. Velvet Cafe Sada već kultno mjesto smješteno u Dežmanovoj ulici u Zagrebu nalazi se točno na granici između gradske strke i tišine zelenila Tuškanca. Iako interijer ovog mjesta također zaslužuje pažnju, ovaj put ćemo skrenuti pozornost na jedinstvenu terasu koja će vam dati dojam da ste u drugoj državi.  

Objavu dijeli Iva Š. (@iwaiva)

Objavu dijeli Iva Š. (@iwaiva)

3. Swanky Monkey Garden

Ovaj se lokal nalazi u sklopu hostela Swanky Monkey u Ilici. Nekoć je to bio prostor stare tvornice za bojanje tekstila pa je cijeli hostel, uključujući i terasu uređen u vintage industrial stilu. 

4. Program bar

Nedavno otvoren Program bar smjestio se u jednu od najživopisnijih zagrebačkih ulica – u Martićevu ulicu na broju 14f. Osim interijera koji je presladak i promišljeno uređen, nas je osvojila mala terasa pod debelom hladovinom…

Objavu dijeli Maja Zglavnik (@majazg)

5. Sjedi 5

Nalazi se na adresi Tkalča 84 u Zagrebu, posjetitelje je osvojio svojom “šarenom” kavom, ali i malom terasom na kojoj ćete tijekom ljeta lakše uhvatiti mjesto.

Objavu dijeli H E L E N A (@hele_1608)

GastroJolie apetitePet mjesta u Zagrebu za opušteno ljetno druženje

Otkrijte tajne Mediterana: Luksuzno putovanje s Corsario jahtom

Započnite svoje putovanje Mediteranom na luksuznoj Corsario jahti i otkrijte svijet čarobnih gradova Jadrana. Corsario jahta idealan je način da istražite Hrvatsku obalu, vlastitim...

Facebook

99,687FanovaLajkaj