U Trogiru je službeno počelo ljeto! Pogledajte kako je izgledala atmosfera na Babarol Fish marketu

Trogir je ovog vikenda zaista imao dinamičan društveni život uz pokretanje i održavanje kino i stand up programa u Kantunu Kulture te street food događaj Babarol Fish Market na pomalo neobičnoj lokaciji - trogirskoj ribarnici!

Trg ispred ribarnice nikada nije bio ovako ispunjen roditeljima, mališanima i brojnim turistima koje je već u ranim popodnevnim satima privukla street food ponuda u kojoj su sudjelovali: Tunaholic fish bar, bistro bar “Corte, restaurant Mare” i dobro poznati chef Robert Predrag Žmire te splitski O’š kolač” sa slasticama koje je spravila pastry chefica Tea Mamut i koktelima za koje su bile zaslužne premium spirits brand ambasadorica Natali Borić i mlada Laura Čudina, barmenica koja je netom završila prestižan “Raise the bar” program.

Zazubice su izazivali noodlesi pripremljeni na tradicionalnu “buzaru”, fantastičan tuna basilicata sendvič, a svi su htjeli provjeriti kakav je to tradicionalan trogirski recept “palamida na zeca” kojeg se prihvatio Žmire.

Desert se birao između Mare, Bepa i Roze Tee Mamut koji su se rasprodali brzinom svjetlosti a pravi hit bila je Paloma – piće koje je svojim izgledom i okusom izmamilo osmijehe. Odabir neobične lokacije izazvao je pravo oduševljenje pa je najčešći zaključak bio: “Ovo morate ponoviti!”

“Treći Babarol street food festival stiže u svibnju, a do tada mislim da ćemo morati ovo još jednom ponoviti!” – otkrio nam je Antonio Franić, organizator festivala.

Više informacija o Babarol događajima potražite na njihovim društvenim mrežama, a ako ste ugostitelj zainteresiran za izlaganje, barmen ili bar koji želi prezentirati svoj rad, glazbenik ili kreativac željan nastupa u programu – Babarol je za sve ponude otvorio svoj inbox maila: babarolstreetfood@gmail.com

Javite im se i zapamtite: sve je slađe kad oko vrata staviš svoj babarol!

GastroJolie apetiteU Trogiru je službeno počelo ljeto! Pogledajte kako je izgledala atmosfera na...

Facebook

99,687FanovaLajkaj