Vrijeme je za Trogir i street food festival koji je već privukao tisuće ljudi

Trogir definitivno ima najsadržajniji street food festival!

Prošlog vikenda otvoreno je drugo izdanje Babarol by Coca-Cola street food festivala uz nastup grupe Mjesni Odbor, a subotu je usprkos nešto lošijem vremenu obilježio koncertni nastup Gine Damjanović.

Šest ugostiteljskih objekata oduševilo je Trogirane i njihove posjetitelje pa je plato iza Kule Kamerlengo već danim dupkom pun, a komentari o odličnoj gastro ponudi mogu se čuti sa svih strana. Gorana “Goge” Milaković iz splitskog bistroa Missy B. predstavlja se svojim jelima duhovitih naziva Koka u korpiću, Praščić Bejb i Mozza Liza, Robert Predrag Žmire iz restorana Mare oduševljava sendvičem s varijacijom na pašticadu, Tunaholic bar predstavio je odličnu riblju street food ponudu, Corte bar ima novu senzaciju pod nazivom Nedovršeni sushi, zadarski Picnic Mingle&Fun odličan burger od kozica, a kućica Bocuni&Boccuni slastice O’š kolač koje potpisuje majstorica slatkog Tea Mamut. Kuriozitet je kuglof Oliver koji u sebi sadrži maslinovo ulje iz Vela Luke i dobio je ime po jednom i jedinom Oliver Dragojeviću.

Vikend je protekao u dobrom glazbenom programu u kojem su uživali odrasli i radionicama za malene koje su roditeljima dale minute za guštanje, a djeci pružile edukativan sadržaj.

Što vas očekuje ovaj tjedan?

Ovog tjedna posjetitelje Babarola očekuju još koncerti Daniela Juriševića (A strana, The Voice, 25.5.), Vjeko (26.5.), grupe Pavel (27.5.) i Marije Mirković nekadašnje članice Frajli uz gostujući nastup Alke Vuica (29.5.)

Na velikom video zidu gledat će se danas i finale nogometnog kupa Hrvatske, a organizator i direktor festivala Antonio Franić najavio je sljedeće: “Pripremili smo bogat nadolazeći vikend uz radionicu Anamarije Asanović, prvenstvo u izradi trogirskih rafijoli, a dolaze nam i dubrovački prijatelji iz Edulis Oyster Bara s friškim kamenicama iz Stona pa sigurno postajemo nezaobilazna vikend destinacija!”

Ne preostaje vam nego pravac u smjeru Trogira ili grada sretnog trenutka, a o dobroj atmosferi osvjedočite se i putem fotografija za koje su zaslužni Franko Kelam i Antonio Mirko Macan.

GastroJolie apetiteVrijeme je za Trogir i street food festival koji je već privukao...

Ljeto počinje uz KulaKula Festival i Doris Dragović u Kuli Kamerlengo

Šest ljeta za redom Trogirani i njihovi gosti uživaju u glazbenom slavlju pod nazivom KulaKula Festival koji se prometnuo u pravog malu glazbenu poslasticu...

Znamo gdje trebate potražiti novi primjerak kupaćeg kostima

Mada nam je izgledalo kao da se ljeto neće pojaviti, srećom, svibanjske kiše napravile su pauzu i podsjetile nas da nas još manje od...

Uronite u svijet modernih muških i ženskih parfema

U svijetu mirisa parfemi imaju moć izraziti našu individualnost. Svaki muškarac i svaka žena imaju svoj jedinstveni mirisi koji odražava njihov stil i osobnost....

Fotografije Baš Naš Sunset festivala izgledaju čarobno! Saznajte što vas sve očekuje

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram