Zabava za koju se traži ulaznica više – saznajte kako doći do Jameson Secret Night partyja!

Nešto novo, jako uzbudljivo i totalno drugačije – riječi su koje opisuju sjajan nadolazeći party, koji će se održati sredinom ožujka. Točnije, 16.03., najpoznatiji svjetski irski whiskey Jameson ugostiti će stotinjak odabranih sretnika koji će imati priliku prisustvovati ekskluzivnom Jameson Secret Night partyju.

To je večer kada će po drugi puta Jameson organizirati party samo za istinske ljubitelje najpoznatijeg irskog whiskeya. Jamesonova Sine Metu filozofija „Fear a bit less, live a bit more!“, odnosno „Manje stresa i briga, više uživanja u životu!“ bit će krilatica i ovogodišnjeg partyja, koji ovog puta ide underground. Što to točno znači, zasad ostaje tajna – vrijeme za maštanje dolazi kasnije, vrijeme je za djela!

Svi koji žele postati dijelom ovog vrhunskog tuluma, mogu se prijaviti na način da na stranici http://sinemetu.hr/ podijele fotografiju svog najluđeg prijatelja, bez kojeg ne prolazi nijedan party, odnosno, onog prijatelja, koji je ključan za odličan provod u društvu. Prijatelja s kojim kava završi sutra. A možda čak i preksutra, ovisno je li ta ista kava završila odlaskom na Jameson Secret Night party.

Bogata povijest Jamesona seže u 18. stoljeće, kada je John Jameson 1780. godine otvorio tvornicu whiskeya u Dublinu. U drugoj polovici 19. stoljeća nasljednici Johna Jamesona proširili su poslovanje na globalnoj razini i postali jedan od najvećih proizvođača whiskeyja na svijetu. Odabir isključivo najkvalitetnijih sastojaka te korištenje nekarakteristične trostruke destilacije rezultirali su premium whiskeyem kojeg odlikuje iznimno nježan okus. Danas Jameson predstavlja jednu od najbrže rastućih brandova premium whiskeyja u svijetu.

Zašto ovog proljeća ne bi unijeli malo nemira te dozu drskosti i strasti u svoju ozbiljnu, radnu svakodnevnicu i dopustili da vas ponese hedonistička Jamesonova filozofija „Manje stresa i briga, više uživanja u životu“? Jedan je život, ne dopustite da samo proleti, uživajte u svakom njegovom trenutku, a ako ste se putem možda malo pogubili, Jameson će vam pokazati kako. Očekuju vas nova, tajna lokacija, vrhunsko društvo, sjajna hrana i piće i zagarantirano najbolja zabava! Prijave su otvorene do 14.03.!

Gastro Jolie apetite Zabava za koju se traži ulaznica više - saznajte kako doći do...

povezano

jolie preporuke

Trending

Facebook

84,814ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte