Znate li kako pripremiti il vero espresso italiano?

Segafredo Zanetti, ambasador originalne talijanske kulture ispijanja espressa, svečano je otvorio novi ured i edukacijski centar u zagrebačkoj Hektorovićevoj ulici 2.  Osim u Zagrebu, „Scuola di barista“ uskoro se otvara u Splitu i Rijeci. Tajna pripreme pravog talijanskog espressa svim partnerima ovog vrhunskog svjetskog brenda sada je na dohvat ruke.

Na hrvatskom tržištu Segafredo Zanetti prisutan je od 2015., i od tada provodi misiju servizio e qualità – pružajući kupcima vrhunsku uslugu i kvalitetu. Riječ je o brendu koji jedini na svijetu kontrolira cjelokupni proizvodni ciklus i kakvoću, od uzgoja sirovine do gotovog proizvoda u šalici. Osim plantaže kave i tvrtke za trgovinu sirovom kavom, u njegovom vlasništvu je i 18 pržionica širom svijeta, tvornica aparata La San Marco i preko 400 franšiznih barova u 50 zemalja. U želji da kavoljupcima ponudi vrhunski espresso, s kupcima se radi direktno, brinući o kvaliteti doslovno svake šalice Segafredo kave.

Hrvoje Klobučar na otvorenju
Hrvoje Klobučar na otvorenju

Asortiman Segafreda zadovoljit će najstrastvenije zaljubljenike u ovaj topli napitak. Extra Strong kava, izvrsna je kompozicija najfinijih zrna prženih na klasičan venecijanski način, što joj daje snažnu, plemenitu strukturu te karakterističan intenzivni okus. Segafredo Extra Mild krasi  blaga aroma i elegantan okus, a uživanje u ovoj kavi gotovo nikad ne prestaje s jednom šalicom. Segafredo Mild blagog je i zaokruženog okusa kave, koja se može se piti u svako doba dana. Uživat ćete u punom, tipičnom talijanski karakteru i živahnoj aromi.

img_1010

Posebnost Segafreda je i Bio kava Organica, nositelj certifikata ekološkog uzgoja i ‘Fair Trade’ pravedne trgovine. Svoj profinjeni okus i bogatu aromu Organica može zahvaliti zrnima kave robusta te duljem i intenzivnijem prženju.

Marija Borić na otvorenju
Marija Borić na otvorenju

„Uvjereni smo da glasovitost marke Segafredo Zanetti, profesionalan prodajni tim, vrhunska kompetencija naših certificiranih barista i besprijekorna kvaliteta uspješno drže korak sa sve većom sviješću o važnosti kvalitete u ugostiteljstvu. Upravo, otvaranjem edukacijskog centra ‘Scuola di barista’ našim partnerima želimo približiti misiju poduzeća Segafredo Zanetti, a to je širenje okusa, kulture i pripravljanja pravog talijanskog espressa“, staknuo je Marin Čavlina, Country Manager, Segafredo Zanetti Croatia d.o.o.

Segafredo Zanetti više je od običnog užitka!

GastroJolie apetiteZnate li kako pripremiti il vero espresso italiano?

Hrvatski brend Moel zabljesnuo u britanskom izdanju Voguea

Autori u ovom najpoznatijem svjetskom magazinu navode kako Moelovi proizvodi utjelovljuju pojam rafiniranosti i elegantnog življenja, ali su i puno vise od toga jer...

Zadarska tržnica dobila je prvi gradski vinski vrt! Evo što je u ponudi

Tržnice su mjesta živosti, strujanja energije grada, kupovine, smišljanja recepta i druženja, a postoji nešto posebno šarmantno u istraživanju onih lokalnih, diljem svijeta, ali...

eNVy room slavi 20 godina! Što je obilježilo njihovo modno putovanje?

Na isti taj datum, samo dva desetljeća kasnije, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović će u Rimac Campusu održati eNVy room reviju powered by 1664...

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram