Trik koji će promijeniti način na koji pripremate zobenu kašu (i učiniti je ukusnijom)

Jolie

Male tajne

Trik koji će promijeniti način na koji pripremate zobenu kašu (i učiniti je ukusnijom)

Trik koji će promijeniti način na koji pripremate zobenu kašu (i učiniti je ukusnijom)

Zobene pahuljice odlične su za ubrzanje metabolizma, a zbog toga što će vas dugo držati sitima, najbolji su izbor za doručak.

Međutim, dosta ljudi ih smatra bezukusnima i ne želi im dati šansu, ali trik koji ćemo vam otkriti to bi mogao promijeniti. Jeste li znali da zobene pahuljice možete popržiti? Tako će zobena kaša u isto vrijeme biti prozračnija, ali i hrskavija.

U tavu ubacite malu žličicu kokosovog ulja (ili maslaca za malo manje zdraviju verziju), stavite dvije šalice zobenih pahuljica i povremeno ih promiješajte. Nakon 6-8 minuta kada osjetite njihov miris i vidite da su poprimile laganu boju, maknite ih s vatre.

Napravite ih kako ih inače spremate uz omiljene dodatke. Naš je savjet da ih pomiješate s grčkim jogurtom i svježim voćem, a odlično će ići i uz domaći džem od jagoda ili umak od šumskog voća. Ako želite dodatnu hrskavost, ubacite i orašaste plodove ili čips od kokosa.








Pročitajte


<
Jolie preporuka