Trik koji će promijeniti način na koji pripremate zobenu kašu (i učiniti je ukusnijom)

Zobene pahuljice odlične su za ubrzanje metabolizma, a zbog toga što će vas dugo držati sitima, najbolji su izbor za doručak.

Međutim, dosta ljudi ih smatra bezukusnima i ne želi im dati šansu, ali trik koji ćemo vam otkriti to bi mogao promijeniti. Jeste li znali da zobene pahuljice možete popržiti? Tako će zobena kaša u isto vrijeme biti prozračnija, ali i hrskavija.

U tavu ubacite malu žličicu kokosovog ulja (ili maslaca za malo manje zdraviju verziju), stavite dvije šalice zobenih pahuljica i povremeno ih promiješajte. Nakon 6-8 minuta kada osjetite njihov miris i vidite da su poprimile laganu boju, maknite ih s vatre.

Napravite ih kako ih inače spremate uz omiljene dodatke. Naš je savjet da ih pomiješate s grčkim jogurtom i svježim voćem, a odlično će ići i uz domaći džem od jagoda ili umak od šumskog voća. Ako želite dodatnu hrskavost, ubacite i orašaste plodove ili čips od kokosa.

GastroMale tajneTrik koji će promijeniti način na koji pripremate zobenu kašu (i učiniti...

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram