Tjestenina s umakom od rajčica koji se ne kuha

Ručak koji je savršen za ljetno vrijeme!

Tijekom velikih vrućina zasigurno izbjegavate pretjeran boravak u kuhinji i tražite ukusna jela koja se mogu spraviti u kratkom vremenu. Recept koji ćemo vam danas otkriti upravo je takav; svjež, jednostavan i gotov za 15 minuta. Riječ je o tjestenini (ako pazite na prehranu izaberite integralnu) s umakom od rajčica koji se ne kuha.

Potrebno vam je (za količinu umaka za tri osobe):

  • 0,5 kg cherry rajčica (narezanih)
  • 1 manja tikvica (naribana)
  • svežanj bosiljka
  • češnjak
  • sol, papar (začini po želji)
  • špageti
  • maslinovo ulje
  • parmezan

Priprema:

U blender ubacite rajčice, bosiljak, češnjak, sol, papar i usitnite do konzistencije pirea. Pomiješajte s naribanom tikvicom i prelijte tjesteninu (koju ste prethodno skuhali). Posipajte parmezanom i s maslinovim uljem.

GastroReceptiTjestenina s umakom od rajčica koji se ne kuha

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

ALDUK predstavlja svoju proljetno/ljetnu kolekciju ili točnije rečeno čak tri nove kolekcije!

U novoj, proljetno/ljetnoj sezoni ALDUK nam donosi svoje tri kolekcije koje vizualno naslućujemo putem nepretencioznog modnog editorijala fotografkinje Sanje Jagatić. Zaštitno lice je nagrađivana Klara...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram