Kako je izgledala atmosfera na Jolie Summer Partyju

Zavirite u djelić atmosfere!

Jolie Summer Party označio je  i službeno proslavio Jolie Atelier kategoriju.

Kako bismo proslavili novi smjer portala, okupili smo naše partnere, klijente i prijatelje portala na Jolie Summer Partyju u predivnom okruženju A Most Unusual Gardena.

S obzirom na to da su nam nastupili vrući ljetni dani, željeli smo biti opušteni s odlukom o dress codu pa smo tako kao glavni motiv izabrali Summer Vibes. To se odlično uklopilo u predstavljanje nove kolekcije Answear LAB “We Are One Sound”. Dio kolekcije koja slavi nesputani ljetni duh i slobodu te sezonu glazbenih festivala naši su gosti mogli provjeriti na partyju, a glavna urednica Anita Radovčić i influencerica Marija Čamber pojavile su se u haljinama iz spomenute kolekcije.

Answear Lab

Aura se pobrinula da saznamo nešto više o novom GOODBYE SHINE translucentnom puderu iz nove kolekcije proizvoda za matiranje kože, a njihov make up izazvao je pažnju svih ljubiteljica dekorativne kozmetike.

Kallos nam je omogućio predimenzionirane verzije svojih proizvoda koje su gosti mogli pronaći u goodie bagu našeg partyja.

Hvala našim klijentima i partnerima koji su omogućili realizaciju Jolie Summer Partyja:

Posebna zahvala agenciji Enigma Studio za pomoć u organizaciji i Stanislavu Kostiću za vizualni identitet eventa.

Zahvala fotografu Johnu Pavlishu koji je naše goste snimio ispred photo walla te Kreši Joviću za fotografije atmosfere i video materijal.

Gostima smo predstavili koktel kartu od pet koktela  napravljenih na bazi Sierra Tequile, Finsbury gina, Šamar rakije i Tito’s Vodka.

Tko je sve posjetio Jolie Summer Party saznajte ovdje.

Što se nalazi u goodie bagu, saznajte ovdje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jolie.hr (@jolie.hr)

Jolie AtelierKako je izgledala atmosfera na Jolie Summer Partyju

Facebook

99,687FanovaLajkaj