Detalje iz H&M-a Home sada možete kupiti i u Zagrebu. Izdvojili smo najljepše

Za savršeno dekoriran interijer.

Dugo smo čekali i napokon smo dočekali – H&M Home je stigao u Zagreb! Dobro, i dalje se ne radi o zasebnom shopu koji će biti krcat detaljima za dom poznatog švedskog brenda, ali mi smo zadovoljni i s time što je H&M na Cvjetnom trgu dobio Home sekciju – u kojoj možet kupiti sve što vam treba kako biste svoj interijer podigli na višu razinu.

@merigveri Ako volite #hmhome asortiman imate ga pogledati uživo u Zagrebu 😊 #forypage #fyp ♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

Iako je riječ o malom dijelu cijelog dućana, on je i dalje bogat slatkim ukrasima za kućanstvo poput okvira, šalica, vaza i jastučnica, a mi se nadamo kako je ovo naznaka da bi se uskoro u nekom shopping centru u metropoli mogao otvoriti i zaseban H&M Home.

Dok se to ne dogodi smo se razveselili već i ovim sitnim detaljima koji su stigli u prodaju te smo za vas izdvojili njih 10 koji nam se posebno sviđaju. Sve cijene možete pronaći putem ovog linka ili prošećete li do centra grada. Posebno smo se zaljubili u male espresso šalice, lijepe prozirne vaze i žuti bokal za voćne, rashlađene napitke kojima ćemo se osvježavati tijekom ljeta.

Jolie domJolie biraDetalje iz H&M-a Home sada možete kupiti i u Zagrebu. Izdvojili smo...

Facebook

99,687FanovaLajkaj