Fan ste slatkog strip junaka Snoopyja? Ova lampa savršen je dodatak vašem domu

Pronašli smo Urban Outfitters lampu u obliku slavnog psića, a koju možete naručiti u Hrvatsku.

Mnogi obožavaju psećeg strip junaka Snoopyja, malenog psića poznatog iz popularnog stripa „Peanuts“. Osmislio ga je Charles M. Schulz kao inteligentnog psa koji je javnost prvi puta očarao 1950., kada je ovaj strip serijal ugledao svjetlo dana. Ovaj crtani psić pasmine beagle očarao je svijet svojim karakterom, lojalnošću i karakterističnim spavanjem na krovu kućice, a do danas ostaje jedan od najprepoznatljivijih strip likova svih vremena.

Njegovoj popularnosti dokaz su i brojne ekranizacije i adaptacije stripa „Peanuts“, a koje nerijetko u prvi plan stavljaju upravo šarmera Snoopyja. Ako se i vi nalazite među njegovim fanovima, vjerujemo da će vas razveseliti lampica koju smo pronašli na webshopu Urban Outfittersa. Naime, taj poznati brend na svojoj stranici nudi veliku i malu Snoopy lampu koja sjaji žutim sjajem te unosi u svaki prostor dašak vedrine.

Idealna za klince, ali i odrasle obožavatelje, ova lampica jedno je od unikatnijih rasvjetnih tijela koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Možete ju naručiti ovdje, a ovisno o modelu i veličini ćete ju platiti od 164 do 227 kuna.

Jolie domJolie biraFan ste slatkog strip junaka Snoopyja? Ova lampa savršen je dodatak vašem...

Ovacije za ‘Tvorničke postavke’ Ksenije Marinković na početku nove kazališne sezone

Riječ je o predstavi 'Tvorničke postavke', redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. Ako je suditi po reakcijama publike...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram