“Infuzija za biljke”: Spas za vaše zelene ljubimce dok ste na godišnjem odmoru

Idealno za sve one koji baš i nemaju "zeleni prst".

Znate scenarij i predobro – odete na godišnji odmor, u strci i zbrci pakiranja i priprema zaboravite zaliti svoje biljke u stanu i onda se nakon dva tjedna izležavanja na plaži vratite na groblje zelenila – i osjećate grižnju savjest. Takav razvoj događaja kada je riječ o održavanju kućnih i sobnih biljaka na životu kod mnogih je (pre)čest, pa nas nije začudila pomama koja se razvila na društvenim mrežama, a usmjerena je ka kupovini „infuzije“ za biljke, odnosno ”intravenozne kapaljke” za biljke imena Plant Life Support!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mighty Ape Lifestyle (@mightyapelifestyle)

Naime, ovaj proizvod simpatičnog izgleda i imena kao stvoren je za sve stvarne vrtlarske antitalente. Napojit će vašu biljčicu točnom količinom vode koja joj treba te će tako spriječiti mogućnost da ju previše ili premalo zalijete. Ova simpa prozirna vrećica koja izgleda kao medicinska intravenozna kapaljka, kakvu možete pronaći u bilo kojoj bolnici, tako će iznimno efikasno vašoj biljci osigurati potrebnu zalihu vode – pa makar vi negdje otišli i na dva tjedna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RADBAG | GESCHENKE & GADGETS 🎁 (@radbag)

Jednostavno se vrećica pričvrsti uz biljku, a njezina se kapaljka zabije u tlo. Jedino što vi trebate učiniti je prilagoditi brzinu kapanja vode iz nje. Biljka tako može sama uzimati vode koliko joj je potrebno, a vi možete biti bez straha da ćete se s puta vratiti i ugledati sve svoje zelene ljubimce sparušene i mrtve.

Detaljne upute o postavljanju Plant Life Supporta dobiti ćete u naručenom paketu, a sama ova „infuzija” može se kupiti ili na službenoj stranici brenda ili na Amazonu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Space Cadet (@cadetspace)

Jolie domJolie bira"Infuzija za biljke": Spas za vaše zelene ljubimce dok ste na godišnjem...

Ovaj stvarno poseban festival na antičkoj pozornici na otvorenom vrijedi posjetiti

Na monumentalnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane koju okružuju visoke kamene stijene nastupit će Doris Dragović, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, JM Jazz...

Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram