Jedan poseban i jedinstven adventski kalendar inspiriran Zagrebom

Adventski kalendar dolazi u limitiranom izdanju od 150 komada koji, osim neodoljivih premium čokoladica, skriva i poklon koji će ove blagdane učiniti još posebnijima

Domaći dizajnerski koncept brend Mojati predstavlja svoj jedinstveni i sada već tradicionalni adventski kalendar. Ovogodišnji adventski kalendar mladi dizajnerski tim je, kao i uvijek, posvetio gradu Zagrebu, ali i svojem novom studiju, te svim zaljubljenicima u njihov kreativni rad i stvaralaštvo.

Ovo je treći zaredom adventski kalendar mladog dizajnerskog tima iz Zagreba, koji je u centar zbivanja ove priče stavio „vrtlarevu kućicu“, ukrasio je motivima koje će svi zasigurno lako prepoznati, a u sve to umiješao i najbitniji sastojak – Mojati božićnu čaroliju!

Limitirano izdanje adventskog kalendara

Mojati adventski kalendar dolazi u limitiranom izdanju od 150 komada te je dostupan samo ovih blagdana, a sastoji se od ukupno 25 prozorčića. Iza 24 prozorčića skrivaju se neodoljive, ručno rađene čokoladice sa 72% kakaa i ekstraktom vanilije koje puni zagrebački Market Street Food & Drinks, a posljednji, 25. prozorčić, skriva poseban božićni poklon – Mojati narukvicu s jednim od četiri motiva božićnih keksića kao uspomenu na ovu adventsku avanturu.

Glavni motiv ovogodišnjeg adventskog kalendara

Nakon pet godina lutanja, Mojati tim je na peti rođendan brenda našao svoj dom na adresi Vlaška 70E. Predivna zgrada u kojoj su se smjestili dio je kompleksa koji se proteže kroz Vlašku, Bauerovu, Martićevu ulicu i Ratkajev prolaz, a danas je poznat pod nazivom „mali Vatikan“, te je centar dizajna s aktivnim i uzbudljivim događanjima. Upravo je iz tog razloga taj stambeni blok glavni motiv ovogodišnjeg adventskog kalendara. Inače, izgrađen je na prostoru ljetnikovca biskupa Maksimilijana Vrhovca, pobornika jedinstvenog narodnog jezika i osnivača tiskare u kojoj su se štampala dijela uglavnom na hrvatskom jeziku. Biskup Vrhovec postavio je visoke standarde za ovaj kvart stoga Mojati želi nastaviti njegovim stopama.

Najoriginalniji pokloni ovih blagdana

Osim adventskog kalendara, brend Mojati u svojoj širokoj ponudi autorskih proizvoda s vlastitim potpisom ima i nove privjeske s motivima licitara, orašara i katedrale, te veste s licitarom i tramvajem, kao i božićne narukvice. Upravo ovi artikli će zasigurno osvojiti već na prvu i riješiti sve dileme oko izbora originalnog božićnog poklona za obitelj, prijatelje i sve drage osobe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJATI memories to go (@mojati_)

Mojati adventski kalendar, ali i drugi proizvodi, u prodaji su od četvrtka 17. studenoga, a mogu se naručiti putem Mojati web shopa, uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 350 kuna. Uz to, Mojati adventski kalendar može se kupiti i direktno u prodavaonicama Market (Gundulićeva 13), Market 2 (Tomašićeva 6), te u Muzeju čokolade Zagreb (Varšavska 5). Više o brendu može se saznati putem službenog Mojati Instagram i Facebook profila.

FotoPress
Jolie domJolie biraJedan poseban i jedinstven adventski kalendar inspiriran Zagrebom

Facebook

99,687FanovaLajkaj