Koliko je samo slatka ova ljuta pčelica-lampica?

Brend dodataka za dom Smoko opet nas je oduševio svojom estetikom.

Brend dodataka za dom Smoko odavno je prepoznatljiv na svjetskoj sceni zahvaljujući svojem neodoljivom dizajnu koji nerijetko uključuje likove slatkih životinja i kolača, a koje pretvara u svakodnevne upotrebne predmete. Tako imaju kolekciju cool ljetnih luftića i napuhanaca za more ili bazen, zimskih termo grijanih papuča, ali i cijelu liniju ambijentalnih lampica u oblicima životinjica – od kojih je najnovija ova mala ljuta pčelica.

Naime, stručnjaci za uređenje interijera slažu se kako je za ugodnu atmosferu u domu ključno obratiti pozornost na svjetlost. Dobro osvijetljene prostorije djeluju toplije i opuštenije, mogu nam podići raspoloženje te nas pred spavanje uz odlično postavljenu rasvjetu pripremiti za odmor i počinak. Baš zato Smoko i stavlja toliko pažnje na slatke lampice u obliku životinjica, a koje mogu poslužiti kao ukrasi na vašem noćnom ormariću ili pak u dječjoj sobi vašeg klinca/klinceze.

Preslatka mala, debeljuškasta pčelica namrgođena izraza lica tako vas može jutrima dočekivati i zajedno se s vama ljutiti početku dana, ili vam pak svojom grumpy facom izmamiti osmijeh na lice i popraviti raspoloženje. Kako god bilo, vjerujemo kako će se ova lampica svidjeti mnogima, a ako ju želite kupiti, morat ćete za nju izdvojiti 24 dolara, odnosno 176 kuna. Možete ju pronaći na ovom linku, baš kao i sve ostale lampice iz Smoko kolekcije.

Jolie domJolie biraKoliko je samo slatka ova ljuta pčelica-lampica?

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram