Mašnice svuda, pa i u obliku jastučića: Našli smo sladak detalj za vaš kauč

Mašne su simboli ženstvenosti, a ove plišane, na kojima možete odmarati, dolaze u raznim bojama.

Već smo više puta od zime do sada pisali kako će ovu godinu kompletno obilježiti simbol mašne. Mašnice su ženstvene, a u svijetu mode i interijera koriste se još od 18. stoljeća te su nekada bile simbol moći i ženske emancipacije. Nose ih muškarci, u obliku leptir mašni u svečanim prilikama, a mi ih ovih dana furamo na noktima, u kosi, na torbicama pa eto čak ih unosimo i u svoj interijer u obliku ukrasnih jastuka!

Našli smo tako na Etsy platformi preslatke jastučiće u obliku velikih mašnica u raznim pastelnim, nježnim bojama, te smo se odmah zaljubili. Meka tkanina i bogato punjenje čine ove jastučiće odličnima ne samo za dekoraciju već i za odmaranje, a činjenica da ih možete naručiti u nevjerojatnih 46 nijansi boja jamči da će se pronaći model koji odgovara ostatku vašeg dekora.

Širina jastučića iznosi 43 cm, što ga čini povećim te svakako upečatljivim, a tkanina je napravljena od mješavine pamuka i velura. Jedan košta 44.50 dolara, odnosno 41.50 eura. Naručiti jedan ili više njih možete klikom na link.

Jolie domJolie biraMašnice svuda, pa i u obliku jastučića: Našli smo sladak detalj za...

Facebook

99,687FanovaLajkaj