Najslađi dodatak koji nam treba – Zarina torba za nošenje cvijeća

High street div oduševio nas je svojim novitetima među modnim dodacima.

Više ne morate brinuti hoće li vam se zgužvati ili oštetiti cvijeće dok ga nosite doma ili u goste. Naime, Zara je doskočila tom problemu i predstavila dva modela torbi za nošenje cvijeća koji su nas oborili s nogu svojim jednostavnim, ali efektnim dizajnom i funkcionalnošću.

Modni high street div shvatio je da su se mnogi susreli sa situacijom u kojoj ne znaju kako pravilno prenijeti cvijeće s jedne lokacije na drugu, a bez da si potpuno zaokupe ruke ili pak ne oštete cvjetove, pa su dizajnirali praktičnu vreću/torbu za nošenje kupljenog ili ubranog cvijeća.

U ponudu su tako lansirali dvije platnene torbe koje će osigurati zaštitu vašem cvijeću, a vi ćete ih bezbrižno nositi u ruci ili na ramenu. Radi se o torbama koje prate liniju buketa, izrađene su od mješavine pamuka i lana, imaju dvije vezice i ručke za nošenje. Za sada možete birati između cvjetnog uzorka i jednobojnog komada. Cijena im je 149,90 kuna, a naručiti se mogu na Zarinom webshopu. Genijalan dodatak za proljetne dane, zar ne?

FotoZara
Jolie domJolie biraNajslađi dodatak koji nam treba - Zarina torba za nošenje cvijeća

Otkrili smo najčarobniji blagdanski interijer u gradu!

Spektakularno predstavljena „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolijeˮ, objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, nastavlja inspirirati i buditi...

Mirisna svijeća “Mogu sve što poželim” krije posebnu priču

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram