Omiljeni Chia Cups brend ima novi proizvod – preslatke dizajnerske puzzle!

Nakon šalica koje su pokorile Hrvatsku šire ponudu.

Ako ste se pitali što ove godine pokloniti dragoj osobi pod bor, a niste imali ideja, čini se kako će se hrvatski brendovi pobrinuti da se na kraju od silnih cool opcija ne možete ni odlučiti za jednu! Tako je sada omiljeni brend najslađih točkastih šalica Chia Cups objavio da lansira prve domaće dizajnerske puzzle!

Chia točkice proširile se s tanjurića i šalica na puzzle

Ljubitelje slagalica, mozgalica i društvenih igara ova će vijest oduševiti jer se radi o posebnom, jedinstvenom proizvodu kakav na našem tržištu dosad nije bio dostupan. Tako su se Chia točkice proširile s tanjurića i šalica na puzzle, a koje nose prepoznatljiv stilski pečat ovog brenda – i izgledaju neodoljivo.

Puzzle su nastale kroz suradnju vlasnice Chia Cups studija Filipe Sorko i ilustratorice Mateje Kovač, a finalni rezultat je preslatka ilustrirana slagalica koju bismo lako mogli prozvati i remek-djelom domaćeg dizajna. Print na puzzlama je dvostrani, pa se na stražnjoj stranici nalaze karakteristične točkice po kojem je Chia Cups brend poznat, a s prednje strane se nalazi ilustracija šalica istog brenda na cozy uređenom jesenskom stolu.

Same puzzle imaju 550 komada te su dimenzija 61×64 centimetra. Napravljene su od recikliranih materijala, bez plastike, te dolaze u platnenoj vrećici sa zlatnim zatvaračem pa se pri proizvodnji mislilo i na ekološku održivost, a ne samo na dizajn.

Puzzle se već sad mogu kupiti u pretprodaji na Chia webshopu za 290 kuna, a isporučene će biti između 15 i . 23. prosinca ove godine – taman da stignu pod bor!

Jolie domJolie biraOmiljeni Chia Cups brend ima novi proizvod – preslatke dizajnerske puzzle!

Severina pokazala vizuale za novu pjesmu i spot – izgleda fantastično!

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika, novi je singl nazvan 'Vjerujem u Boga', kojeg autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj...

Ove godine ukrasite svoj dom predivnim DIY božićnim drvcem

Domaću kretivku i Instagram influencericu Anu Dobrinčić pratimo već dugi niz godina zahvaljujući njezinom nepogrešivom stilu i genijalnim idejama za uređenje interijera, a koje...

Ogrlica s početnim slovom imena kao idealan poklon sebi ili voljenoj osobi

Domaći dizajnerski brand nakita Anka jewelry povodom svoje treće godine od osnutka predstavlja najnoviju kolekciju pod nazivom Name of a Goddess. Kolekciju čine jedinstvene...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram